Haberler

    Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

    Real Madrid ve Atletico Madrid arasındaki büyük final öncesi aradığınız her şey burada!

    Real Madrid Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli oyuncumuz Arda Turan'ın formasını giydiği İspanya Ligi Şampiyonu Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi Finalinde bir diğer Madrid ekibi Real Madrid ile karşılaşıyor. Atletico Madrid Real Madrid maçı hangi kanalda? Arda Turan oynacak mı?

    Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili, "Şanslar eşit. Orta saha, finali belirleyen faktör olacak" dedi. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, 24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon'daki Luz Stadı'nda Real Madrid ile karşılaşacak olan Atletico Madrid'de, teknik direktör Simeone, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

    Vicente Calderon Stadı'nda gazetecilerin karşısına çıkan Simeone, "Real Madrid ile aynı şartlara sahibiz ve isteklerimiz aynı. Orta saha, finali belirleyen faktör olacak. Her iki takımın da yüzde 50 şansı var. Onların çok iyi futbolcuları var ama bizim de iyi futbolcularımız var. Onlar çok motive olmuş gözüküyor ve kupayı istiyor. Biz de kupayı istiyoruz" diye konuştu.

    "Arda ve Costa'nın hazır olmasını umuyorum"


    Atletico Madrid'in artık rekabetçi ve büyüyen bir kulüp olduğunu ifade eden Diego Simeone, "La Liga şampiyonu olmanız, cumartesi günkü final maçını nasıl etkiler?" sorusunu, "Kazanmak, her zaman iyidir. Benim kriterlerime göre şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi finalini etkilemez. Bugünden itibaren sayfa çevirdik ve tekrardan finale hazırlanıyoruz" şeklinde yanıtladı. İspanyol basınına göre finalde oynamayacağı iddia edilen Diego Costa'nın durumu ile ilgili kesin bir şey söylemek istemeyen Simeone, "Önemli bir maçta, önemli bir futbolcuya ihtiyacımız olduğu kesin ama henüz hafta başındayız. Bakalım kalan günler ne getirecek. Arda ve Costa'nın hafta sonuna hazır olmasını umuyorum. Eğer onlar olmazsa yerlerini kimlerin alacağına bakacağız" ifadesini kullandı.

    "Transfer çalışmalarına başlayacağız"


    Simeone ayrıca, final maçı sonrasında kulüp yönetimiyle, gelecek sezona ilişkin transfer çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti. Yerli ve yabancı basının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısının başındaki ses sorunu nedeniyle sinirlenen ve "5 dakika sonra döneceğim" diyerek salonu terk eden Arjantinli teknik adam, sorun giderildikten sonra geri döndü. Basın toplantısının ardından yapılan antrenman basına açık tutuldu. Arda Turan ile Diego da Silva Costa, antrenmana katılmadı. Atletico Madrid, final maçı için 23 Mayıs Cuma sabahı Lizbon'a gidecek.

    Real Madrid eksik çalıştı


    Basın mensuplarıyla yarın buluşacak Real Madrid ekibinde Cristiano Ronaldo, Benzema, Pepe, Varane ve Di Maria'nın takımla antrenmana çıkmaması dikkati çekti. Bu futbolcular, çalışmalarını cimnastik salonunda yaptı.

    Diego'dan Fenerbahçe açıklaması


    Atletico Madrid'li Diego Ribas: "Fenerbahçe ile görüşmeleri babam yürütüyor. Ben şu an sadece finale konstantre olmuş durumdayım" İspanya Birinci Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in futbolcusu Diego Ribas, "Fenerbahçe ile görüşmeleri babam yürütüyor. Ben şu an sadece finale konsantre olmuş durumdayım" dedi. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, 24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon'daki Luz Stadı'nda Real Madrid ile karşılaşacak olan Atletico Madrid'in düzenlediği "basın günü"nde konuşan Ribas, Fenerbahçe ile ilgili transfer görüşmelerini babasının yaptığını söyledi. "Şu ana kadar bunların dışında kaldım" diyen Ribas, "Fenerbahçe'nin transferle ilgili açıklamalarına saygı duyuyorum ancak aklım şu anda sadece finalde. Pazar günü transferi düşüneceğim" ifadesini kullandı. Aklında final maçından başka bir şey olmadığına dikkati çeken Ribas, "Arda ile Türk Ligi hakkında konuştun mu?" sorusuna, "Arda ile Şampiyonlar Ligi'ni konuştum ama başka bir şey konuşmadım" cevabını verdi. Ribas, Şampiyonlar Ligi finali için "Avrupa'ya geldiğimden beri tek düşüm bu. Çocukluğumdan beri hep Şampiyonlar Ligi kupasını düşledim. Tek bir fırsatım var ve ben çok heyecanlıyım" değerlendirmesinde bulundu. Final maçında oynaması halinde sahada elinden geleni yapacağını kaydeden Ribas, Real Madrid'in çok güçlü bir rakip olduğunu, buna rağmen kupayı kazanacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

    La Liga'da sezonun en iyi 11'i


    İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerinin üyesi olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP), sezonun en iyi ilk 11'ini açıkladı Atletico Madrid'den 7 ismin bulunduğu listede, Arda Turan yer almadı LFP'nin internet sitesini hazırlayanlarca belirlenen "ideal ilk 11'de" şampiyon Atletico Madrid'den 7 futbolcu yer alırken, listede milli futbolcu Arda Turan'ın isminin yer almaması dikkati çekti. Sezon boyunca maç başına 0,65 gol ortalamasıyla en az gol yiyen kaleci Thibaut Courtois, "Atletico'nun büyük duvarı" yakıştırmasıyla kaledeki isim olurken, defansta Juanfran, Filipe Luis, Diego Godin (Atletico Madrid) ve Aymeric Laporte (Athletic Bilbao) yer aldı. Orta sada yine Atletico Madrid'den Koke ve Gabi ve Sevilla'nın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasında büyük pay sahibi Ivan Rakitiç ile Ander Iturraspe (Athletic Bilbao); forvette ise 31 golle gol kralı olan Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ve 27 golle gol krallığı yarışında 3. sırada bulunan Diego Costa (Atletico Madrid) gösterildi. LFP, ideal ilk 11'inde, Lionel Messi, Alexis Sanchez, Luka Modriç, Benzema, Pepe, Rafinha ve Keylor Navas gibi La Liga takımlarında forma giyen yıldız isimlere ise yer vermedi.

    Oranlar açıklandı


    24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinin oranları açıklandı. İddaa, Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinin oranlarını açıkladı. Karşılaşmanın normal süresini Real Madrid'in kazanmasının oranı 1.70; beraberliğin oranı 3.20; Atletico Madrid'in kazanmasının oranı ise 3.30 olarak açıklandı.

    Stadyum: Estadio da Luz
    Tarih: 24.05.2014
    Saat: 21.45
    Yayın: Star TV


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title