Haberler

Real Farkı Açıyor!

THY Euroleague'in son finalistleri play-off serisi ikinci maçında karşı karşıya gelirken, Real Madrid evinde Olympiakos'u devirerek, 2-0 yaptı.

THY Euroleague play-off'larının en dikkat çekici eşleşmesinde fark 2'ye çıktı. Real Madrid evinde konuk ettiği Olympiakos'u 82-77 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti. İspanyol devine Final Four için tek bir galibiyet yetecek!

Madrid'de Deportes de La Comunidad'ın ev sahipliği yaptığı maça sürpriz olmayan bir şekilde Real Madrid daha iyi başladı. İlk çeyreği 30-23 önde tamamlayan ev sahibi, Olympiakos ikinci çeyrekte daha dirençli bir oyun sergilemesine karşın farkı biraz daha açarak soyunma odasına döndü. 53-44 İkinci yarıda farkı kapatmak adına büyük bir çaba gösteren Yunan ekibi, Real Madrid'in hızını biraz olsun kesse de son 10 dakikalık bölüme 70-62'lik skorla ancak farkı 8 sayıya indirerek girebildi. Mücadelenin son periyodunda Real Madrid farkı bir ara 12 sayıya kadar yükseltse de, Vassilis Spanoulis ve Matthew Lojeski'nin çabalarıyla fark bitime 1 dakika kala 4 sayıya kadar indi. Ancak ev sahibi, rakibinin maç boyunca büyük sıkıntı yaşadığı serbest atışlarda fazla hata yapmadı ve farkın daha fazla kapanmasına engel olarak maçı 82-77 kazanarak, seriyi 2-0'a getirdi!

Real Madrid'de Ioannis Bourousis eski takımına karşı 28 dakika sahada kalıp 19 sayı, 10 ribaunt üretirken, Rudy Fernandez 15, Nikola Mirotic 14, Sergio Rodriguez ile Segio Llull de 11'er sayıyla oynadılar. Olympiakos'ta ise Spanoulis 18 sayı, 5 ribaunt ve 2 asistle maçı tamamlarken, Lojeski 12, Brent Petway ile Bryant Dunston da 11'er sayı üretti.

İki takım arasındaki serinin üçüncü maçı 21 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak ve Real Madrid'in olası galibiyetinde seri Pire'de noktalanacak. Olympiakos'un galibiyetinde ise seri 2-1'e gelip, yine Pire'de yapılacak dördüncü maça uzayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Vassilis Spanoulis Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title