Haberler

Real'den Türk Yönetimle Rekor Büyüme

Güncelleme:

Türkiye'deki ilk mağazasını 1998 yılında açan, Türkiye operasyonları 2014 yılında Hacı D. Beğendik tarafından satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, Mayıs ayında, geçtiğimiz yıl aynı aya oranla cirosunda yüzde 50'lik büyüme sağladı. Mayıs ayında, 17. yaşını bugüne kadar görülmemiş bir kampanya ile kutlayan Real, her 100 TL'lik alışverişe 50 TL'lik indirim çeki hediye ederek tüketicilerine 10 milyon TL'lik katkı sağladı. Kampanya süresince, toplamda 200 bin adet, 50 TL değerinde indirim çeki hediye eden Real, 25 – 31 Mayıs tarihleri arasında indirim çeklerinin kullanılmasıyla cirosunu, aynı mağaza sayısıyla yüzde 50 artırmış oldu.

Türkiye'deki 17 yılını 1-24 Mayıs tarihleri arasında büyük bir kampanya ile kutlayan Real Hipermarketler Zinciri, alışveriş keyfini avantaja dönüştürdü. Kampanya dönemi boyunca, Real'in 6 ilde bulunan 12 mağazasından 20 milyon TL'lik alışveriş karşılığı, 200 bin adet 50 TL'lik hediye çeki alan tüketiciler, bu çekleri 24-31 Mayıs tarihlerinde kullandılar.

Perakende Sektöründe Bir İlk, Tüketicilerin Bütçesine 10 Milyon TL Katkı

Real'in Türkiye'deki 17. yılı nedeniyle düzenlenen kampanya ile Real'i tercih eden tüketicilerin bütçesine toplamda 10 milyon TL'lik katkı sağlanmış oldu. Perakende sektöründe bugüne kadar görülmemiş büyüklükte bir kampanyaya imza atan Real, 17. yıl kampanyasıyla, cirolarını Mayıs 2014'e oranla yüzde 50 oranında artırmış oldu. Real'in 17. yıl kampanyası kapsamında sağladığı yüzde 50'lik ciro artışı, perakende sektöründe, mağaza sayısı artırmadan sağlanmış en yüksek ciro artışı olarak biliniyor.

Türk Yönetiminin Başarısı

Türkiye'de 1998 yılından bu yana faaliyette olan Real Hipermarketler Zinciri'nin Türkiye'deki operasyonları, Temmuz 2014 itibari ile Beğendik Marketler Zinciri CEO'su Hacı D. Beğendik tarafından satın alınmış, 17 yıldır hiç kar etmeyen şirket, Eylül 2014 itibariyle kara geçmişti. Hacı D. Beğendik, yüzde 50'lik ciro artışıyla sektörde bir başarıya daha imza attı.

Real 6 Yıl Sonra İlk Mağazasını da Mayıs Ayında Açtı

Perakende sektöründe atağa kalkan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real Gebze Center'ın açılışı, büyüme döneminin ilk adımı olarak kabul ediliyor. Real'in 2015 yılı hedefleri içerisinde en az bir hipermarket daha açmak bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Beğendik Türkiye Gebze Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title