Haberler

    Real'den Şık Açılış: 1-4

    La Liga'da haftanın açılış maçında Almeria'ya konuk olan Real Madrid, 4-1'lik skorla liderliğini devam ettirmeyi başardı.

    La Liga'da 15. haftanın açılış maçında lider Real Madrid, Almeria'ya konuk olduğu maçta zor anlar yaşasa da 4-1'lik galibiyete uzanmayı başardı.

    DURGUN BAŞLADI AMA...

    Real Madrid, maça pek de iyi başlayamadı. Almeria kendi ceza sahasına iyice kapanarak kanatlardan bulduğu akınlarla etkili oldu. İki ekip de kilidi ancak yarım saatlik bölümden sonra açabildi.

    13. dakikada Isco'nun kullandığı korner sonrasında kalecinin yumrukladığı topu yay civarında önünde bulan Kroos'un şutunda Velez'in başından seken top üst direkte patladı. Real aradığı golü 34'te buldu. Benzema'nın pasında sol kanatta topu kontrol eden Isco, ceza sahasına girip içeri kat etti. Michel'den sıyrıldıktan sonra sağ ayağıyla şutunu çeken Isco, topu Ruben'in uzanamayacağı köşeden ağlara yolladı, 0-1.

    Ancak ev sahibi ekibin bu gole cevabı gecikmedi. Beş dakika sonra sağ kanattan ilerleyen Edgar'ın ortasında savunmadan seken topu ceza sahası dışında önünde bulan Verza, sağ ayağıyla gelişine çok sert bir şut çıkardı. Füze gibi giden top köşeden ağlara gitti, 1-1. Real Madrid'in bu gole cevabı da hemen geldi. 42'de korner sonrasında topu önünde bulan Kroos'un sağdan ortasında penaltı noktası üzerinde yükselen Bale, kafayı vurdu ve köşeden ağları havalandırdı, 1-2.

    Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da ilan etti.

    HEYECAN ARTARAK SÜRÜYOR!

    Maçın ikinci yarısında da tempo yüksekti. Almeria, beraberlik için yüklendikçe savunmasında açıklar verdi. Real Madrid'in usta forvetleri de bu boşluklara sarkarak pozisyonlar buldular.

    54. dakikada Dubarbier'den topu kurtaran Carvajal'in pasını alan Bale, hızla ceza alanına yöneldi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Galli oyuncu, sağ ayağıyla plase bir vuruş çıkardı ancak top yandan auta gitti. 57'de ise Isco'nun rakip yarı alana taşıdığı topu önünde bulan Ronaldo, ceza sahasının dışından sağ çaprazdan sert bir şut çıkardı. Köşeye giden topu, iyi uzanan Ruben çeldi.

    61. dakikada Almeria eşitlik sayısına çok yaklaştı. Verza'nın pasında sağ kanattan hareketlenen Edgar, ceza sahasına girer girmez Marcelo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem hiç tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Ne var ki beyaz noktaya gelen ilk golün sahibi Verza'nın vuruşunda Casillas, soluna giden topu çıkarmayı başardı ve Almeria bu önemli fırsattan yararlanamadı.

    Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 80. dakikadan sonra sahneye çıktı. 81'de Bale'in topuk pasını alan Ronaldo, soldan kaçan Benzema'yı gördü. Fransız yıldız bekletmeden topu ortaya çevirdi. Geriden gelen Ronaldo, farkı ikiye çıkaran golü attı, 1-3. Sekiz dakika sonraysa sağ kanattan ilerleyen Carvajal, rakibinden sıyrılıp sıfıra indi. Geriye çıkardığı topu gelişine bir vuruşla tamamlayan Ronaldo, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı, 1-4. Kalan sürede başka gol olmadı ve üç puan Real'in oldu.

    Bu skorla üst üste 20. galibiyetini alan Real Madrid, puanını 39'a yükseltti. Almeria ise 10 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid La Liga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title