Haberler

    Real, Almanya'dan Avantajla Dönüyor: 0-2

    Ronaldo ve Marcelo'nun birbirlerine hazırlayıp attırdıkları gollerle zafere uzanan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 10. galibiyetine imzasını attı.

    UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde, Bundesliga temsilcisi Schalke, Carlo Ancelotti yönetiminde geçen sezon mutlu sona ulaşan Real Madrid'i konuk etti. Los Galacticos geçen sezon finale giden yolda yine son 16'da Alman temsilcisi ile eşleşmiş ve ilk maçta bu stattan 6-1'lik tarihi bir zaferle ayrılmıştı.

    Almanya deplasmanında Ronaldo ve Marcelo ikilisinin bulduğu gollerle zafere uzanan Real Madrid, böylece Bayern Münih'e ait olan Şampiyonlar Ligi'ndeki 10 maçlık galibiyet serisine de ortak olmuş oldu.

    SCHALKE İNANARAK BAŞLADI

    Müthiş bir taraftar desteğiyle maç başlayan Schalke, çok adamla rakip sahaya yüklenirken, geçen seneki hataya düşmeyip savunmayı da ihmal etmedi. Temkinli bir futbol sergileyen Real Madrid ise, bireysel yetenekleriyle pozisyon kovaladı.

    İlk çeyrekte Benzema ve Ronaldo'nun oyunu hareketlendirdiği gözükse de oyun genellikle orta saha mücadelesi halinde geçti. Bu bölümde önemli bir fırsat yaratamayan taraflar ilk yarım saati golsüz geçmek üzereyken, Real'de Portekizli süperstar yine sahne aldı.

    RONALDO SUSKUNLUĞUNU BOZDU

    Dakikalar 26'yı gösterirken, sağ taraftan penaltı noktası üzerine gelen ortasını iyi takip eden Cristiano Ronaldo, kalecinin de biraz ileride olmasını fırsat bilerek temiz bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. Pozisyon esnasında Höwedes'in markajından kurtulan CR7, Matip'in ofsaytı bozmasıyla rahat bir sayı kaydederek turnuvadaki altıncı golünü kaydetti.

    İlerleyen dakikalarda skor üstünlüğünün verdiği rahatlık ve Schalke'nin en tehlikeli gol ayağı Hollandalı Huntelaar'ın sakatlanamasıyla, Real'de rehavet gözlemlendi. Devrenin sonlarına doğru orta sahayı çabuk geçen taraflar, ceza alanı önünde istedikleri pasları atamayınca devre Carlo Ancelotti'nin öğrencilerinin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

    SCHALKE ERKEN KOPTU

    İkinci devrede Schalke, biraz daha oyun disiplininden kopuk bir futbol sergiledi. Özellikle savunmadan çıkarken kaptırılan toplar, İspanyol ekibinde hücumcuların formsuz gününde olması nedeniyle fazla baş ağrıtmadı.

    Son yarım saate girilirken, Gareth Bale'in sağ kanattan etkili ataklarına tanık olduk. İçeriye çok iyi süzülen Galli yıldız, bir türlü son paslarda doğru tercih kullanamadı. Bazen öne, bazen geriye ortalayan yıldız oyuncu, her defasında arkadaşlarını bile yanıltmayı başardı.

    Oyunun kırılma anı ise 74'te geldi. Savunmadan gönderilen uzun pasta Uchida ilk defa çıktığı akında arkaya iyi sarktı ve tekte yayın üzerinde bekleyen Platte'yi gördü. Alman golcünün gelişine sert vuruşunda ise top üst direkte patladı. Devam eden pozisyonda yine topu önünde bulan Uchida, bu sefer kendi denedi ancak Casillas'ın kucağına teslim ederek ikinci şansı da tepmiş oldu.

    BU SEFER MARCELO

    79. dakikada Real fişi çeken taraf oldu. Ronaldo'nun şık çalımlarla sol çizgiden içeriye taşıdığı atakta, Marcelo ceza sahasının hemen önünde topla buluştu. Sol çaprazdan uzak direk dibine muhteşem bir şut çıkaran Brezilyalı, şahane bir gole imzasını attı.

    Kalan dakikalarda top çevirerek zaman öldüren İspanyol temsilcisi, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak hem Bayern'in 10 maçlık rekor galibiyet serisine ortak hem de Almanya'dan büyük avantajla dönmüş oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title