Haberler

Razer Nabu Watch Akıllı Saatlere Yeni Bir Bakış Açısı

Oyuncu ekipmanları konusunda uzman Razer bu kez farklı bir ürünle karşımızda.

usp1-01

Oyuncu ekipmanları konusunda uzman Razer bu kez farklı bir ürünle karşımızda. Daha önce piyasaya çıkarttığı Nabu ve Nabu X bilekliklerin den sonra giyilebilir teknoloji ailesine Razer Nabu Watch'u ekledi. Yeni ürünü ile sadece oyunculara değil herkese hitap eden Razer Las Vegas'da düzenlenen CES 2016 fuarında bir bir yeni teknolojilerini tanıtmaya devam ediyor ve her yeni tanıttığı ürünle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Razer Nabu Watch, akıllı saatlerin en büyük sorunu olan pil ömrüne odaklanmış ve sorunun çözümü için saat ile Nabuyu ayırmış bu sayede. Dijital saat 12 ay gibi inanılmaz bir süre ile klasik mekanik saatlere yakın bir süre yakalamış. Değiştirilebilir saat pili kullanan arkadan aydınlatmalı Razer Nabu Watch, takvim kronometre, alarm, gibi bir çok özelliğe sahip.

İkinci ekran ise tün Nabu özelliklerini barındırıyor yani, aramalarınızı, smslerizi, epostarlarınızı buradan takip edebiliyor, bildirimleri bu ekrana alabiliyorsunuz. Akselerometre yardımıyla da kaç adım yürüdüğünüz, ne kadar koştuğunuz, kaç kalori harcadığınız gibi bilgileri alabiliyorsunuz. Nabu'ların harika bir özelliği ise kullanıcıların birbirlerini Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ hesaplarından eklemeleri için tokalaşmaları yetiyor. Bu özellik tüm Nabu ailesinde çalışıyor. Nabu özellikli ekran ise 7 gün pil ömrüne sahip ve kablosu ile şarj edilebiliyor.

Razer CEO ve kurucu ortağı Min-Liang Tan, Nabu Watch için şunları söylüyor: "Günümüzün teknoloji aşıklarına güçlü bir ürün sunmak için, dijital bir kronometrenin sahip olduğu sağlamlık ve muazzam fonksiyonelliği, akıllı saat özellikleriyle bir araya getirdik. Ayrıca, 'bizim' diyebileceğimiz, popüler giyim ve giyilebilir teknoloji ürünlerimizle doğal uyum içinde, bir dijital saat yarattığımız için çok heyecanlıyız. Hayranlarımızın uzun süredir istediği bir şeydi ve bu talebi karşılayabildiğimiz için çok mutluyuz."

Razer Nabu Watch 2 farklı sürümle geliyor. Standart ve Forged Edition iki modelde Razor'ın meşhur yeşili ile tasarlandı. Forger Edition, ekstra dayanıklı özel olarak sert polikarbon malzemeden üretildi ve tuşları paslanmaz çelik.

Razer Nabu Watch Standart ve Forged Edition 6 Ocak'tan itibaren satışta olacak. Standart versiyon $149.99, Forged Edition ise $199.99 'dan satışa çıkacak.

Razer Nabu Watch Standart;

Razer Nabu Watch Forged Edition;

Ürün Özellikleri

Saat Donanımı:

12 ay pil ömrü, değiştirilebilir sikke hücre pil (CR2032)

Saatlik zaman sinyali

1/100 ikinci kronometre

Ölçme kapasitesi: 23: 59'59.99″

Ölçme modları: Geçen süre, split zaman

Gerisayım sayacı

Ölçme birimi: 1 saniye

Full Auto Calendar

12/24 saat formatları

3 çok fonksiyonlu alarm (günlük veya haftalık tekrarlar)

Dünya Saati

Saat, Dünya Saati ve Alarmlar telefon saatine oto uyumlu veya Nabu uygulaması üzerinden ayarlanabilir

Nabu Donanımı:

OLED 128×16 tek renk

3 eksenli akselerometre

Silindir vibrasyon motoru

OLED ekran için tek buton

Lityum polimer pil, 7 güne kadar pil ömrü

5ATM su geçirmezlik derecesi

5m'ye kadar Şok Rezistansı

Manyetik tescilli USB kablo ile şarj edebilme

BLE üzerinden mobil cihazlar ile kablosuz senkronizasyon

Sistem Gereksinimleri

iPhone 5/5S/6/6 Plus/6S/6S Plus – iOS 8 (ve üstü)

Bluetooth Low Energy (BT 4.0 veya üstü) ile çalışabilen Android 4.3 (ve üstü) cihazlar

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Las Vegas Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title