Haberler

Raşit Özkan Güven Tazeledi

Aliağa'da 1978 yılında ilk kurulan nakliyat kooperatifi olan Aliağa Sınırlı Sorumlu Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanlığı'na Raşit Özkan yeniden seçildi.

Aliağa Sınırlı Sorumlu Aliağa Motorlu Yük Taşıyıcıları Kooperatifi Genel Kurulu, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Seminer Salonunda gerçekleşti. Genel kurula İzmir Ticaret İl Müdürlüğü Bakanlık Temsilcisi Yusuf Tuhta ile delegeler katıldı. Divan başkanlığını İzmir Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Tevfik Şarkaya'nın yaptığı genel kurulda; yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, bilanço ve gelir-gider hesapları görüşüldükten sonra ibra edildi. 42 ortak ve 85 çalışan aracın bulunduğu kooperatifin tek liste ile gidilen seçiminde, 2007 yılından beri başkanlık yapan Raşit Özkan tekrar başkanlığa getirildi. Özkan'ın yeni yönetim kurulu Remzi Yıldız, Selahattin İşçioğlu, Erkan Uzun ve Mustafa Sevinç'ten oluşuyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title