Haberler

    Rapor: Lg'nin Yeni Amiral Gemisinin Ana Kamera Detayları

    Kore medyasında ortaya çıkan yeni bilgiler LG'nin planlarını göz önüne serdi.

    Hasan Uğur Nayır - -

    LG'nin Galaxy Note 5, S6 edge+ ve iPhone 6s Plus'a karşı phablet çıkarmak istediğini biliyoruz. Şirket G serisinin ötesine geçmek istiyor. LG'den Cho Jun-ho yaptığı açıklamada son derece güçlü bir cihazı 2015 sonlarında piyasaya sunacaklarını belirtti.


    LG'den Galaxy Note 5'e rakip telefon geliyor!


    Bugün üst düzey premium telefonla alakalı yeni bilgiler gün ışığına çıktı. Bu ayrıntıların ne kadar gerçek olup olmadığı tartışılır, ama dikkat çekiciler. Lafı daha fazla uzatmadan yeni raporların detaylarına birlikte göz atalım.


    LG'nin kahramanı


    Koreli inews24 sitesinin sanayi içinden kaynaklara dayandırdığı makalesine göre LG'nin yaklaşmakta olan premium phablet'inde ileri düzeyde çift kamera sistemi yer alıyor. Kaynakların söylediğine göre LG çift kamera teknolojisinden ısrarla yararlanmanın peşinde. Aynı kaynaklar LG'nin en büyük rakibi Samsung'a karşı kamera kozunu oynayacağını düşünüyor. Bununla birlikte bambaşka bir rapor bu kameranın oldukça hızlı fotoğraf çektiğini belirtti.


    Spekülasyonlara biraz daha bakarsak cihazda Snapdragon 820 sistem çipinin kullanılacağı ileri sürülüyor. Gerek analist raporları gerekse de farklı kaynaklardan gelen raporlar Snapdragon 820'nin yıl sonuna doğru sevk edileceğini belirtiyor. Yani 820'li cihazları ancak 2016'nın ilk çeyreği sonunda görebiliriz. Bu yüzden Snapdragon 820 LG için şimdilik oyundışında.


    Üst düzey LG modeli metal kasayla gelecek. Biraz zamanı geriye sararsak geçtiğimiz aylarda metal kasanın en başta farklı modeller üstünde uygulanıp, amiral gemisi modellerinde ise daha güvenli istikrar yakalamayı planladığı iddia edilmişti. Anlaşılan LG, metal kasa konusunda gerekli çözümleri sağlamış durumda.


    Bildiğim kadarıyla LG'nin premium phablet'inde 5.8 inç'lik 2560x1440 çözünürlüğünde Quantum ekran (LG G4'teki aynı teknoloji), 4 GB LPDDR4 RAM, Snapdragon 810 işlemci (Revize edilmiş) olacak. Şimdilik yeni yıldız adayı konusundaki gelişmeler bu kadarla sınırlı.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Galaxy Note Hasan Uğur Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title