Haberler

Böyle İzdivaç Programı Görülmedi! Çiftler Birbirini Yatakta Tanıyor

Güncelleme:

Avustralya'da yayın hayatına başlayan izdivaç programı diğer ülkelerde yayınlanandan biraz farklı. Bu programda çiftler soyunarak yatakta ilk buluşmalarını gerçekleştiriyor.

Avustralya'da 'Undressed' adlı yeni bir izdivaç programı televizyonda yayınlanmaya başladı. Programın formatında, birbirine uyumlu çiftler ilk buluşmalarını iç çamaşırlarına kadar soyunarak gerçekleştiriyor.

BİRBİRLERİNİ SOYMALARI İSTENİYOR

Umutsuz romantik adaylar, yatakta 30 dakika boyunca birbirlerine kişisel sorular sorarak ruh eşlerini bulmaya çalışıyor. İzdivaç programında sosyal deneyimleri sonucu eşleştirilen iki yabancı, bir yatağın ve bir televizyonun olduğu bölüme konularak birbirlerini soymaları isteniyor. Çiftlerin birbirlerini daha iyi ve hızlı bir şekilde tanıması için sohbet sırasında karşılıklı mahrem sayılabilecek sorular sorması da kendilerine tembihleniyor.

ÇİFTLER KARŞILIKLI MASAJ YAPIYOR

Sohbet esnasında, 'İyi öpüşebilir misin?, 'Hangi konuda daha hassassın?', 'Çocukluğun nasıl geçti?' gibi soruları çiftler karşılıklı olarak birbirlerine yöneltiyorlar. Program sırasında çiftlerin birbirlerine kaynaşması için ayrıca karşılıklı masaj yapmaları ve yastık savaşı gibi aktivitelere de katılması teşvik ediliyor.


HOŞLANIRSA PROGRAMDA KALIYOR

Görüşmenin sonunda çiftlerin her birine, eğer karşısındaki kişiden hoşlandıysa daha iyi tanıma fırsatı için kalması ya da ayrılması seçeneği sunuluyor. Avustralya'nın SBS televizyonunun direktörü ve online içerik yöneticisi Marshall Heald, tartışma yaratan programı eğlenceli ve muzip olarak niteledi.


İTALYA'DA DA ÇOK İZLENEN BİR PROGRAM

İtalya'da da yayınlanan ve reytingleri gayet yüksek olan programın Avustralya versiyonunun ilk bölümü, SBS kanalında haftalık olarak pazartesi geceleri saat 21:30'da yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avustralya SBS Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title