Haberler

Ramsey İcra Kurulu Başkanı Doğan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan'ın cenazesi, öğle vakti Topkapı Mezarlığı'nda defnedildi.

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan'ın cenazesi, öğle vakti düzenlenen törenin ardından Yeni Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CENAZE FATİH CAMİNDEN

Fatih Camisi'nde öğle vaktinde düzenlenen törende taziyeleri, Hüseyin Doğan'ın babası Mustafa Doğan ve kayınpederi Yetkin Malatyalı kabul etti.

CUMHURBAŞKANI'DA KATILDI

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak ve aralarında iş, siyaset ve spor dünyasından tanınmış isimlerin bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Doğan'ın eşi ve çocuklarının da hazır bulunduğu törende Erdoğan aileye taziyelerini iletti.

Doğan'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından Yeni Topkapı Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi.



DOĞAN'IN ÖZGEÇMİŞİ

Kastamonu'nun Abana ilçesinde 1961 yılında dünyaya gelen Hüseyin Doğan, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Doğan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu.

Öğrenim hayatının ardından Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başlayan Hüseyin Doğan, 1991-2004 yılları arasında Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kastamonu Merkez, Araç ve Karabük Safranbolu'da hazır giyim-tekstil fabrika yatırımlarının hayata geçirilmesinde ve yönetiminde görev aldı. 2005 yılından itibaren Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin markalaşma ve perakende yapılanmasının yönetimini üstlendi.


Ramsey ve KİP markalarını bünyesinde bulunduran Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İcra Kurulu Başkanlığı ile hazır giyimden enerjiye farklı sektörlerde yatırımları bulunan Gürmen Group'un da İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin Doğan, 2013-2015 yılları arasında Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yaptı.

Hüseyin Doğan evli ve 4 çocuk babasıydı.

GÜRMEN GROUP'TAN AÇIKLAMA

Gürmen Group, tekstil sektöründeki markalarından Ramsey'in İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan'ın vefatı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gürmen Group, tekstil sektöründeki markalarından Ramsey'in İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan'ın vefatı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Hüseyin Doğan'ı 3 Nisan 2016 tarihinde kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Sayın Hüseyin Doğan'ın cenazesi 4 Nisan 2016 tarihinde Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazın ardından Topkapı Aile Kabristanı'na toprağa verilecektir." denildi.

Doğan'ın özgeçmişine de yer verilen açıklamada bu konuda şu bilgiler aktarıldı:

"1961 yılında Abana'da dünyaya gelen Hüseyin Doğan; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu. Öğrenim hayatının ardından Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret AŞ'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başladı. Ramsey ve KİP markalarını bünyesinde bulunduran Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İcra Kurulu Başkanlığı ile giyimden enerjiye pek çok sektörlerde yatırımları bulunan Gürmen Group'un da İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin Doğan, 2013-2015 döneminde BMD Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da yaptı. Hüseyin Doğan evli ve 4 çocuk babasıydı."

Kaynak: AA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Doğan Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title