Haberler

Rami, Yeni Bir Parka Kavuştu: Dikiliağaç

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Sultan Meydanı'nda Muharrem ayının en tatlı lezzeti Aşure ikramının ardından Eyüp Rami Cuma Mahallesi'nde Dikiliağaç Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Eyüp, Belediyenin yaptığı ve revise ettiği parklarla çok daha güzel, çok daha yeşil… Eyüp'te çocuklar mutlu, aileler huzurlu… Onlar yeşil, rengarenk oyun grupları, sağlıklı yaşam için fitness aletleri, gökkuşağı renkleriyle bezeli çiçekleriyle beğeni toplayan parklarına kavuşuyor.

Çocukların, kadınların, ailelerin büyük ilgi gösterdiği açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan da katıldı.

Yeşile, doğaya her zaman önem veren bir yerel yönetim olarak mahalleleri, çiçeklerle parklarla donattıklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu, "Yarın, Yeşilpınar Mahallemizdeki Çiçeksuyu parkımızın, önümüzdeki günlerde de başka mahallelerimizdeki yeni parklarımızın açılışını gerçekleştireceğiz.Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Ak Parti Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title