Haberler

Ramazanın Hayırseverlerine Teşekkür Belgesi

Kars Belediyesi'nce Kurulan Aş Evinde Ramazan Ayı Boyunca İftar Yemeği Veren 30 Hayırsevere, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, İftar Yemeği ile Teşekkür Ederek Belgeyle Onurlandırdı.

Kars Belediyesi’nce kurulan aş evinde Ramazan ayı boyunca iftar yemeği veren 30 hayırsevere, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, iftar yemeği ile teşekkür ederek belgeyle onurlandırdı.

Ramazan ayında aşevinde her gün iftar yemeğine destek veren işadamlarına Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından bir lokantada verilen iftar yemeğine Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş, Başsavcı Süleyman Bağrıyanık, Vali Yardımcıları Mustafa Özkaynak, Doğan Demirdaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Ali Güvensoy, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı katıldı.

Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 4 yıldan beri geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine bir ay boyunca katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti. Alibeyoğlu, daha sonra şunları söyledi:

“Ramazan Ayı boyunca her gün 500-600 kişiye iftar yemeği veren hayırsever işadamlarının yaptığı bu dayanışma nedeniyle kendilerine teşekkür belgesi vermeyi uygun bulduk. Bu geleneği geliştirmek lazım. Bu, dinimizi diğer dinlerden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Bu dayanışma, kardeşlik, birlik beraberliğe özellikle günümüzde daha çok ihtiyaç var. Mübarek günleri daha anlamlı hale getirmek lazım. Her şey para kazanmak demek değildir. Yardım yapmak lazım. İnsan başını yastığa koyduğu zaman rahat uyumalı. Bu gün Allah için, insanlık için ne yaptım, şehrim için ne yaptım bunun hesabını vermek lazım. Bu duyarlılıktan dolayı işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu şehir hepimizin birlik beraberlik içinde ele ele vereceğiz. Fitne ve fesata karşı biz dimdik ayaktayız. Sizlere şükran borçluyuz” dedi.

Vali Mehmet Ufuk Erden de “Ramazan heyecanın, coşkunun olduğu bir süreç. Ve bu süreçte biz bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz. İnsanoğlu, canlıların tamamı beslenmeye bağımlıyız. Hayatiyetimizin devamının ancak buna bağlıdır. Biz gıdanın önemini bu oruç süresinde daha iyi anlıyoruz. Sadece bunu değil, dünya nimetlerinin farkındalığının da kıymetini kazandırıyor. İşadamlarımız Ramazan boyunca belediye başkanımızın önderliğinde ki bu organizasyona destek vermiştir. Dünyanın dört bir tarafına asırlarca hizmet götürmüş, insanlık götürmüş, yardım götürmüş asil milletimizin güzel vasfını taşıyorsunuz. Bir seferinde de belediye başkanımızla bu iftar çadırında yemek yedik. Önemli olan orada insanlarla paylaşmaktır. Gerçekten çok hoş bir ortamdı. Oraya sadece yoksul insanlar gitmeli değil diye düşünüyorum. Varlıklı ve orta sınıf insanlar da gitmeli ki biz millet olarak güzellikleri paylaşırken mutlu oluyoruz. Ve paylaştığımız zaman bu mutluluk artıyor. Yine acılarımızı paylaştığımız zaman acılarımız azalıyor. Dileğim bu tür sosyal ve toplumsal duyarlılığı Kars’ımızın her imkanda artmasıdır. Bu ve benzeri konularda yardımların, desteklerin hali vakti yerinde olan insanların Kars’a yapacağına inanıyorum. Ramazan bayramının Kars halkımıza, asil milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından il yöneticileri tarafından Ramazan ayı boyunca aş evine katkı sunan 30 hayırsevere teşekkür belgeleri verildi ve ardından da hatıra fotoğrafı çekildi.

(BA-AA-Y)

12.10.2007 10:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title