Haberler

Ramazanda Gençlere Spor İmkanı

Güncelleme:

Hilvan Belediyesi, 30 Mart yerel seçimler öncesinde söz verdiği vaatlerinden birini daha yerine getirdi. Genç nüfusun yoğun olduğu Hilvan'ın kırsaldaki en büyük mahallelerinden olan Hoşin Mahallesi'ne çok amaçlı semt sahası yaparak bir vaadini daha yerine getirdiklerini söyledi.
Başkan Bayık, "Hilvan'ın kırsal mahalleleri başta olmak üzere genç nüfusun yoğun olduğu yerlerde sporsal faaliyetlerini katkı sağlamak amacıyla semt sahalarını yapıyoruz. Daha önce de Hoşin Mahallemize semt sahası sözümüz vardı. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hoşin tarihi ve coğrafi olarak önemli bir konumda olduğu için bundan sonraki çalışmalarımızı yine gençlere iş istihsamı sağlamak amacıyla turzm noktasında yoğunlaştırmayı hedefliyoruz. Hayırlı ve uğur olsun" dedi.

Semt sahasının açılışına katılan Hoşin Mahallesi sakinleri ve mahalle muhtarı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.

Belediye başkanı ve mahalle sakinleri açılışını yaptıkları semt sahasında ilk maçı gerçekleştirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hilvan Belediyesi Hasan Aslan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title