Haberler

Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Adıyaman İl Müftülüğü ile İHH Adıyaman Şubesi tarafından başlatılan Vakit İyilik Vakti kampanyası kapsamında Ramazan yardımları devam ediyor.

Adıyaman İl Müftülüğü ile İHH Adıyaman Şubesi tarafından başlatılan Vakit İyilik Vakti kampanyası kapsamında Ramazan yardımları devam ediyor. Hayırsever vatandaşları ihtiyaç sahiplerine destek olmaya davet eden İHH Adıyaman Şubesi Başkanı Fadıl Akkuş ; "Toplumsal dayanışma insan için zaruri bir ihtiyaçtır. Toplumsal dayanışma olmadan, insanın kainat içerisindeki varlığını koruması, varlıklar alemindeki rolünü hakkıyla icra etmesi zor hatta mümkün değildir. Dayanışma, toplumsal hayatın en önemli faktörüdür. Dayanışma sayesinde bireyler, aileler, akrabalar, komşular, dostlar ve insanlar birbirlerini sever sayarlar. Kişisel ve toplumsal meselelerin çözümü, ancak sosyal dayanışmanın oluşturduğu güç ve destekle sağlanır" dedi.

Ramazan ayının, bütün bunları sağlayan, hazırlayan ve olgunlaştıran bir ay olduğunu anlatan Akkuş, şunları söyledi: "Sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunun doruğa ulaştığı bu ayda, insanlar daha fazla birbirini sevmekte, saymaktadır. Ramazan ayının maddi ve manevi iklimi sayesinde insanlar daha fazla birbiriyle kaynaşmakta ve anlaşmaktadır. Bu vesileyle Adıyaman İl Müftülüğü ve İHH Adıyaman Şubesi işbirliğinde başlatmış olduğumuz Vakit İyilik Vakti kampanyası kapsamında derneğimize veya il müftülüğümüze ulaştırılacak Ramazan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. Yardımsever vatandaşlarımız ilimizde hizmet veren Koçmar ile Bizim Market şubelerinden birine giderek 80 TL karşılığında kampanyamıza destek olabilir. Hayırsever vatandaşlarımız İHH Adıyaman şubemize gelerek ramazan paketlerini ve nakdi yardımları makbuz karşılığı teslim edebilir. Şayet yardım yapmak isteyip gelemeyecek durumda olan vatandaşlarımız şubemize telefonla ulaşıp adres vermeleri durumunda evlerinden, iş yerlerinden yapacakları yardımları yine makbuz karşılığı görevli arkadaşlarımıza teslim edebilirler." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Akkuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title