Haberler

Ramazan Tırı Finalini Develi'de Yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi gezici Ramazan Tır’ının Talas Anayurt’ta başlayan 27 günlük gösterilerin finalini Develi’de yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi gezici Ramazan Tır'ının Talas Anayurt'ta başlayan 27 günlük gösterilerin finalini Develi'de yaptı.

Develi Cumhuriyet Meydanı'ndaki final gecesinde tasavvuf musikisi, sema gösterileri, mehteran, Aşık ile Maşuk, Hacivat-Karagöz gösterileri ve meddah-orta oyunu gibi etkinlikler geceye renk kattı.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören etkinlikller Teravih namazı sonrası başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden Ramazar Tırı 1 aydır yollardaydı.

Gezici Tır ve gösteri ekipleri ile ilgili bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler  Daire Başkanı Oktay Durukan, bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen ramazan geceleri etkinliği ile hem unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatılması, hem de maddi imkansızlıklar nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılamayan vatandaşların faaliyetlerden yararlanmalarının amaçlandığını belirtti.

Develi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Develioğlu ise Gezici Ramazan Tır programına Develi iİlçesininde dahil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek unutulmaz bir ramazan gecesi yaşattıkları için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Develioğlu, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan ve  gösterileri ile geceye renk katan sanatçılara Develi Belediyesinin Kuruluşunun 142. yılı plaketini takdim etti.

Etkinliğe İstanbul Genç Develililer Dernek Başkanı Mustafa Ağca, Kayder Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şam, Kabaklı Köy Dernek Başkanı Şaban Tosun, Kayseri Develililer Dernek Başkanı Kadir Özdamarlar ve Yönetim Kurulu üyeleri yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title