Haberler

Ramazan Tır'ı Hareket Ediyor

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Geceleri etkinliği bu yıl da devam edecek.

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Geceleri etkinliği bu yıl da devam edecek. Etkinlik kapsamında Ramazan TIR'ı, bu yıl sadece kent merkezindeki mahallelere değil, ilçelere de gidecek.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 11'incisi gerçekleştirilecek olan Ramazan Geceleri etkinliği ile unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan etkinliklerinin yaşatılması hedefleniyor. 29 Haziran Pazar günü saat 22.30'da Belsin'de başlayacak olan Ramazan Geceleri'nde mehteran, Karagöz- Hacivat gösterisi, meddah, orta oyunu, tasavvuf musikisi, illüzyon gösterisi, şiir dinletileri gibi etkinlikler yer alacak. Ramazan ruhuna uygun olarak hazırlanan etkinliklerle insanların bir arada olması sağlanacak, komşuluk ilişkileri güçlendirilecek ve eski Ramazanların ruhu canlandırılacak. Ramazan TIR'ı kent merkezindeki mahallelerin yanı sıra, sırasıyla Hacılar, Talas, Bünyan, Pınarbaşı, Sarız, Akkışla, Sarıoğlan, Özvatan, Felahiye, Tomarza, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar ve İncesu ilçesinde de etkinlikler gerçekleştirecek. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title