Haberler

Antalya'daki Ramazan Şenliklerinde Ömer Danış Coşkusu

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Şenliklerinde sahneye çıkan müzik yorumcusu ve bestecisi Ömer Danış, izleyenleri coşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri'nde sahneye çıkan müzik yorumcusu ve bestecisi Ömer Danış, izleyenleri coşturdu.

Karaalioğlu Parkı'ndaki şenlik alanında güçlü sesiyle Ömer Danış sahne aldı. Konsere, bestesi kendine ait olan Köyümün Yağmurları'yla başlayan Danış, Alacağım Alacağım, Didem, Gidiyorum, Şerefsiz gibi eserlerini seslendirdi. Konserde, izleyicilerden gelen istekler doğrultusunda Ankara'nın Bağları, İstersen Dağlar Yerinden Oynar, Hayatı Tespih Yapmışsın, O Kendini Biliyor, Hiç Kimse Bilmez Bilemez gibi şarkılar da seslendiren Ömer Danış, izleyenleri coşturdu. İzleyiciler Ömer Danış'ın seslendirdiği şarkılara hep birlikte eşlik etti. Sahne performansı ile Antalyalılardan tam not alan sanatçı, alkış yağmuruna tutuldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Danış Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title