Haberler

"Ramazan Paketi Getirdik" Diyerek Evleri Soyan Hırsızlara Operasyon

Güncelleme:

Edirne'de 'Yardım paketi getirdik' diyerek girdikleri evleri soyan hırsızlara nefes kesen bir operasyon düzenlendi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kent genelinde özelikle yaşlı insanların yaşadığı evlerin soyulduğu yönünde ihbar aldı.

3 ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

İhbarı değerlendiren ekipler kamera görüntülerinden tarife uyan plakaları gizlenmiş şekilde kapalı kasa kamyonet ile 3 şüphelinin soygun yaptıkları evlerin bulunduğu mahallede gezdiğini tespit etti.

3 İLİN POLİSİNE BİLGİ VERİLDİ

Ardından aracın Edirne gişelerden İstanbul yönüne doğru gittiğini kamera görüntülerin izleyen Edirne Asayiş Şube Müdürü Ekipleri şüphelilerin yakalanması için Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul polisine bilgi verdi.

KOVALAMACA YAŞANDI

Kırklareli Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri şüphelilerin bulunduğu kamyoneti otobanda durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler, İstanbul yönüne doğru kaçmaya devam edince, polis ile şüpheliler arasında kovalamaca başladı.

KAZA YAPARAK DURDU

Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonunda kamyonet başka bir araca çarparak kaza yaptı. Kazada yaralanan şüpheli Mehmet E., ile Serdar K., çağrılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BİRİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden Serdar K., tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne Cezaevine gönderildi.

ADLİYEYE POLİSİN KOLLARINDA GELDİ

Kaza sonrası, kalça kemiği kırıldığı için yüreyemeyen diğer şüpheli Mehmet E., ise 1 haftalık tedavinin ardından adliyeye polisin kollarında getirildi.

Şüpheli Mehmet E., Edirne Adliyesi'nde savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hırsızlık olayına karışan diğer zanlının arama çalışmaları devam ediyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kırklareli Tekirdağ İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title