Haberler

Ramazan Öncesi Kapsamlı Temizlik

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz bir ortamda Ramazan ayı ibadetlerini idrak edebilmeleri için şehir genelinde bulunan cami, abdesthane ve karaçalı çeşmelerinin, temizliğini gerçekleştirdi.

Ramazan ayına bir gün kala belediye ekipleri şehir genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Ramazan ayının ilk teravih namazının kılınacağı bu akşam vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için bütün camiler detaylı bir şekilde temizlenerek gül suyu ile ferahlatıldı. Ayrıca vatandaşlarımızın gün içerisinde yoğun olarak kullanacağı cami lavaboları ve karaçalı çeşmeleri 80 derecelik buharlı su dezenfekte aracıyla kapsamlı bir şekilde dezenfekte edilerek sağlık koşullarına uygun hale getirildi.

Bir yandan kaldırım, sokak ve bulvarları yıkayan belediye ekipleri bir yandan da bolluk ve bereketin en zirvede olduğu Ramazan ayında vatandaşlarımızın daha güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için mahallelere kurulan pazar alanlarını kapsamlı bir şekilde yıkayarak daha temiz bir hale getirdi.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada onbir ayın sultanı Ramazan ayının, şehrimizde en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içerisinde gerçekleştirebilmeleri için 29 gün boyunca saat kavramı gözetmeksizin gerekli bütün temizlik koşullarının sağlanacağı kaydedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title