Haberler

Ramazan Öncesi Fırın ve Pastanelere Sıkı Denetim

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan öncesi fırınlar başta olmak üzere pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan öncesi fırınlar başta olmak üzere pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri, işletmelerde temizlik, ruhsat, hijyen ve gramaj kontrolü yaptı. Ekipler denetimler sırasında kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere eksikliklerini tamamlamaları için mühlet verip haklarında zabıt tuttu. Fırın, pastane ve tatlı imalathanelerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde işletme sahipleri ve çalışanlarını uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendiren ekipler, denetimlerden vatandaşlar kadar esnafın da memnun olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Altıparmak, "Müdürlük olarak işletmelere yönelik düzenli şekilde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ancak ramazan ayının gelmesiyle birlikte, halkımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketebilmesi için bu denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Denetimler sırasında birtakım eksiklikler, olumsuzluklarla karşılaşsak da, genel manada işletmelerimizin kurallara uyduğunu söyleyebiliriz. Uymayanlara da zaten gereken cezai müeyyideyi yapıyoruz. Bu denetimler, vatandaşlarımızı olduğu kadar, işletme sahiplerini de memnun ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title