Haberler

Teknik Direktör Ramazan Koç, Bağlar Belediyespor'da

Güncelleme:

Diyarbakır Bağlar Belediyespor Futbol Kulübü Teknik Direktör Ramazan Koç ile anlaştı.

Bağlar Belediyespor Futbol Kulübü Ramazan Koç ile anlaştı. Daha önce defalarca Diyarbakırspor'da antrenörlük ve bölge takımlarında teknik sorumlu olarak görev yapan Ramazan Koç, Bağlar Belediyespor'da Futbol Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Diyarbakırspor'un 2008-2009 yıllarında elde ettiği şampiyonlukta Coşkun Demirbakan'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Koç, bölgede futbolun değerinin yükselmesi için kendi değerlerine verilen önemden geçtiğine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Öncelikle Bağlar Belediyespor kulübüne ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler çok uzun yıllardır futbolun emektarı gibi, bu bölgede birçok kulübümüzde görev yaptım. Şimdi Bağlar Belediyespor'u hedeflerine ulaştırmak için hep birlikte çalışacağız. Bizim işimiz futbol, maalesef bu işe uzun yıllarını veren bu bölgenin insanı yeterince değer görmüyor. Bu konuda Bağlar Belediyespor'un bakış açısı ve vizyonlarını takdir ediyorum. Bizlerde verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için sonuna kadar çalışacağız" dedi.
Kariyerinde Birçok Kulüp Var
Ramazan Koç antrenörlük hayatında daha önce, başta Diyarbakırspor olmak üzere, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kayapınar Belediyespor, Nusaybin Demirspor, Bitlis Öz Güzelderespor ve Yeni Diyarbakırspor'da görev yapmıştı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Ramazan Koç Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title