Haberler

Ramazan'ın neşesi Merinos'u sardı

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan eğlenceleri, Merinos Parkı'nda vatandaşlara neşeli anlar yaşatıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan 'Şehr-i Ramazan' programı, Merinos Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan 11 ayın sultanı Ramazan, 'Şehr-i Ramazan' programı ile Bursa'da gönüllere dokunuyor.

Merinos Parkı'nda manevi bir atmosferde yaşanan programa katılan vatandaşlar, tasavvuf müziğinden animasyon gösterilerine, orta oyunundan Karagöz–Hacivat gölge oyununa, 'Fasl-ı Ramazan' konserlerinden sema törenlerine kadar Ramazan'ın huzurunu en güzel şekilde yaşıyor.

Bursalılardan büyük ilgi gören program kapsamında yapılan 'Hüseyin Goncagül ile Bursa yarışıyor' programında, dini konulardaki soruları doğru cevaplayanlara hediyeler verildi. Yarışma ve orta oyunlarında devam eden programın yanı sıra bu yıl ilk kez kurulan çocuk çadırında da 'Oyuncu Anne' Merve Gülcemal, 'Kasabanın en şık devi' adlı hikayeyi anlattı. Oyuncu Anne Merve, kendisini dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Parkta kurulan namazgahta ise Ankara Kocatepe Camii İmamı Nebi Yaşar nezaretinde Enderun usulü teravih namazı kılındı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title