Haberler

Ramazan'ın Ardından Yalova'da Yaz Sezonu Hızlı Başlayacak

Ramazan’ın ardından Yalova’nın Çınarcık, Termal ve Armutlu ilçelerinde 2 milyon turist bekleniliyor.

Ramazan'ın ardından Yalova'nın Çınarcık, Termal ve Armutlu ilçelerinde 2 milyon turist bekleniliyor.

Marmara Bölgesinin turizm mekanı olan Yalova'da Ramazan'ın bitmesi ile birlikte yaz sezonu tam anlamıyla açılacak. İlin 3 önemli turizm merkezinde de ciddi turist beklentisi var. Bu konuda beklentilerini sıralayan ilçe belediye başkanları ise yoğunluğun eylül sonuna kadar süreceğine kesin gözüyle bakıyorlar.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "İlçede ciddi bir Arap turist sayısı halen var. Her gün de otobüslerle kafileler gelmeye devam ediyor. Rezervasyonlar neredeyse doldu. Bu yıl 1 milyon turisti ilçemizde ağırlayacağımızı bekliyorum" dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, "İlçede bu yıl 500 bin turist ağırlayacağımızı düşünüyorum. Ramazan'ın bitmesinin ardından yerli ve yabancı turistler ilçeye akın etmeye başlar ve tam doluluk oranını yakalarız. Ben bu sezonun kısa da olsa hareketli geçeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "İlçede bu yıl ki turist hedefimiz 500 bini yakalamak. Sezonun Armutlu'da da oldukça hareketli geçeceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çınarcık Armutlu Termal Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title