Haberler

Ramazan, Foça'da Bir Başka Güzel Geçecek

Ramazan Ayı etkinlikleri, Foça’nın her yerine yayılacak.

Ramazan Ayı etkinlikleri, Foça'nın her yerine yayılacak. Foça Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi, ilçenin her kesiminde hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan Ayı boyunca; Foça, Yenifoça, Gerenköy, Bağarası, Yeni Bağarası, Ilıpınar, Kozbeyli ve Yeniköy'de, Ramazan Şenlikleri düzenlenecek. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Ramazan Ayı geleneklerini, ilçemizin her köşesinde, en güzel şekilde yaşayıp, yaşatacağız." dedi.

Ramazan ayı boyunca, Hacivat-Karagöz ve Orta Oyunu gösterileri sahnelenecek. Gösterilerin yanısıra müzik dinletileri gerçekleştirilecek. Foça, Yenifoça, Gereköy, Bağarası, Yeni Bağarası Ilıpınar, Kozbeyli ve Yeniköy'de Ramazan etkinlikleri düzenleyen Foça Belediyesi, ilçedeki tüm cami ve mescitlerde, temizlik çalışması yaptı.

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'na hazır olduklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; "Ramazan Ayı boyunca hem ibadetimizi yerine getireceğiz, hem de Ramazan Ayı'nın geleneksel renklerini birlikte yaşayacağız. Düzenlediğimiz etkinliklerimize, tüm halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenifoça Bağarası Yeniköy Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title