Haberler

Ramazan Erbaa'da Farklı Yaşanacak

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini söyleyen Tokat’ın Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, on bir ayın sultanı Ramazan ayında Erbaa Şehir Meydanı’nda yapılacak etkinliklerde ve iftar sofralarında ilçe halkına eski Ramazanları yaşatacaklarını dile getirdi.

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürdürdüklerini söyleyen Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, on bir ayın sultanı Ramazan ayında Erbaa Şehir Meydanı'nda yapılacak etkinliklerde ve iftar sofralarında ilçe halkına eski Ramazanları yaşatacaklarını dile getirdi..

Başkan Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm İslam aleminde olduğu gibi ülkemiz ve ilçemiz Erbaa'da da özlemle beklediğimiz bu mübarek ayın manevi ikramlarından azami ölçüde istifade ederken, neşe ve coşkusunu da yediden yetmişe bütün hemşehrilerimizle paylaşacağımız bir Ramazan programıyla halkımızın karşısında olacağız. Hasretle beklediğimiz bereket dolu Ramazan ayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce hazırlanan Ramazan geceleriyle daha da bir güzelleşecektir. Ramazan; hoşgörü ve kardeşlik ayıdır. Ekmeği paylaşma, yardıma koşma ayıdır. Hemşehrilerimin öncelikle Ramazan ayını tebrik ediyor etkinliklerimize ailecek bütün halkımızı davet ediyorum" dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Sinan Kökçü ise, "Bu Ramazan Erbaa'da gerçekten çok farklı yaşanacak. İftar sofralarımızda bütün halkımız buluşacak. Meddah Orta Oyunu, Hacivat Karagöz oyunu, Kur'an ziyafeti, sokak etkinlikleri, semazenlerin gösterilerinin yanı sıra sevilen isimler Mustafa Demirci, Erkan Mutlu, Ömer Karaoğlu, Hasan Çakmak ezgi ve ilahileriyle, Kasım Alper Özdemir de şiirleriyle Ramazan gecelerine daha da bir güzellik katacaklar. Biz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve Erbaa'da Ramazan'ı farklı bir şekilde halkımıza yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yıldırım Tokat Erbaa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title