Haberler

Ramazan'da Kaliteli Suyun Önemi

Ramazan ayı, birkaç yıl süresince yazın en sıcak ve en uzun günlerine rastlayacak.

Ramazan ayı, birkaç yıl süresince yazın en sıcak ve en uzun günlerine rastlayacak. Yaz sıcağında oruç tutulan sürenin uzaması dolayısıyla vücut "su" konusunda alarm veriyor. Uzmanlar; vücudun enerji kaynağının su olduğuna vurgu yapıyor.

Pİ SUYU NEDİR?

Serbest radikalleri yok etme özelliği nedeniyle yüksek antioksidan özelliklere sahip olan Pi suyu, 1964 yılında Dr. Akihiro Yamashita tarafından botanik fizyoloji üzerine yapılan çalışmalar sonucunda keşfedildi. İnsanlar, hayvanlar ve bitkiler dahil tüm canlılarda bulunan bir su türü olan Pi suyu, bitkilerin beklenen düzeyin üzerinde gelişmesine yardımcı olan özelliklere sahip bir biyolojik su olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Vücutta varlığını sürdüren suya benzerliğiyle, oksidasyon hasarını azaltıyor.

Qnet HomePure içme suyu arıtma sistemleri serisiyle,kaliteli ve ekonomik su teminine katkıda bulunuyor. QNET HomePure ürünleri, piyasanın üst kalite normlarına sahip ultra filtreleme sistemleri ile şehir suyuna karışmış istenmeyen kimyasalları, materyalleri ve biyolojik bulaşkanları arıtıyor. Yararlı mineralleri koruyarak; sağlıklı, lezzetli, temiz ve güvenli içme suyu elde edilmesini sağlıyor. QNET HomePureürünleri ile vücutta bulunan doğal suya çok benzer nitelikteki Pi suyu elde ediliyor. HomePure ürünleri sadece qnet.com.tradresinden temin edilebiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title