Haberler

Ramazan Coşkusuna Tüm Keçiörenliler Katılıyor

Keçiören Belediyesi 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla sürüyor.

Keçiören Belediyesi 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla sürüyor.

Kalaba Kent Meydanında gerçekleşen etkinliklere katılan Keçiörenliler hem hemşehri buluşmaları sonrası açılan kültür evleri ile Anadolu'nun şehirlerini tanıma hem de ülkelerin kültür evleri ile dünyayı tanımaya devam ediyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise Keçiörenlilerin Ramazan sevincine ortak oldu. Vatandaşlarla sohbetler eden ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin ricasını kırmayan Başkan Ak aynı zamanda onların taleplerini de dinledi.

Pakistan Evi'nin konuğu olan Başkan Ak'a Pakistan Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmut Pakistan'ı anlatan bir kitap hediye etti. Pakistan'a özgü bronz heykelleri dikkatle inceleyen Başkan Ak'a alandakilerin ilgisi her zaman olduğu gibi büyüktü. Özellikle çocukların sevgi gösterisi ile karşılaşan Ak, onlarla keyifli sohbetler de gerçekleştirdi.

ZİYA UĞUR KONSERİ ALANDAKİLERİ MEST ETTİ

Dostluk, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği 6. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde bir konser veren Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ziya Uğur'la da manevi atmosfer doruğa çıktı. Özellikle sözleri Yunus Emre'ye ait "Severim ben seni candan içeru" adlı ilahi büyük alkış aldı. Keçiörenlilerin ilgi gösterdiği konser sonrası Ziya Uğur'a Keçiören Belediyesi adına bir tablo hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Ziya Uğur Pakistan Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title