Haberler

Ramazan Bayramı'nda Antalya'daki Kaza Oranı Düştü

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı'nda aldıkları trafik tedbirleri sonucu, meydana gelen trafik kaza oranlarında bir önceki yıla göre düşüş yaşandığını belirtti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı'nda aldıkları trafik tedbirleri sonucu, meydana gelen trafik kaza oranlarında bir önceki yıla göre düşüş yaşandığını belirtti.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliği'nden alınan talimatlar çerçevesinde, Ramazan Bayramı'na huzur ve güven içerisinde girilmesi amacıyla 25 Temmuz 2014 Cuma günü akşamından 31 Temmuz 2014 Perşembe günü sabahına kadar emniyet, asayiş, trafik tertip ve tedbirleri artırılarak, "Huzur Planları"nın uygulandığı kaydedildi.

Planlar çerçevesinde 27 - 30 Temmuz 2014 tarihlerindeki yoğun olan trafik akışı göz önüne alınarak il girişi olan ana yollar üzerinde ve terminaller çevresinde devamlı ekip bulundurulduğu vurgulanan açıklamada, radarla hız tespit ekiplerinin de hız ihlali ve bu ihlaller sonucu trafik kazalarının meydana geldiği bölgelerde ve il giriş ve çıkışlarında denetimler yaptığı aktarıldı.

Açıklamada, alınan tüm tedbirler neticesinde, 2013 yılı Ramazan Bayramı'nda meydana gelen trafik kazalarına kıyasla ölümlü trafik kazalarında yüzde 50, yaralamalı trafik kazalarında yüzde 27,7, maddi hasarlı trafik kazalarında yüzde 32,6 ve toplam kaza sayısında ise yüzde 30,5 oranında düşüş olduğunun tespit edildiği ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Antalya Valiliği Ramazan Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title