Haberler

Ramazan Bayramı'na Özel 10 Farklı Kombin Önerisi

Güncelleme:

En sade ve en minimal görünümlerinizi bayramda yansıtmaya ne dersiniz? Sezonun trendlerini yansıtan harika tasarımlarla, özgün stilinizi buluşturun.

Modern tavır, sofistike görünümle bayrama yakışır asil bir tavır ortaya koyun. İşte bayram için ilham kaynağınız olacak 10 farklı kombin önerisi!

Bayram Neşesine Bürünün

Tam da bayramın neşesine uygun hareketli bir tasarım deneyin. Yazın sıcak havasında serinlikleriyle eşlik edecek uçuş uçuş kumaşlar tercihiniz olmalı. Kesimleriyle hareket kazanan, uçuş uçuş tasarımlar, fırfırlı detaylar enerjik bir kombin ortaya koymanızı sağlarken trendleri de son derece kusursuz şekilde yansıtmanızı sağlayacak.

Pilelerden Vazgeçmeyin

2016 yaz sezonunun öne çıkan trendi, mikro pilili etekler, bayram kombinleriniz için harika bir tercih. Sezonda sneakerlarla yakın arkadaş olan bu seçime, biraz şıklık katmak için ayakkabı ve aksesuar tercihinizi değiştirebilirsiniz.

İlle de Etek

Pilili eteklerin cool havasını romantizme çeviren kloş etekler de bayram şeker tadında. Yılın çıkış yapan bu tasarımları, yıldızı yüksek kombinler oluşturmanızı sağlarken stilinizi zirveye taşıyacak.

Bu Yaz Takımsız Geçmeyecek

Hemen hemen her trend listemizde yer alan önerilerden biri, takımlar. Bol pantolon – tunik ikilileri, kusursuz kesimleri, yüksek konforu ve vazgeçilmez hale gelen tutkusuyla, bayramın da en iyi tercihlerinden biri olacak. Kozmopolit kadının modern tavrını sunan bu seçenekleri, kreatif kombinlerle de oluşturmanız mümkün. Yazın trend renklerinden biriyle tasarlanan takımınızı seçin ve bayrama hızlı bir giriş yapın.

Rahatlığın Adı, Elbise

Bayramda hem şık olayım hem de rahat olayım diyorsanız, tercihiniz elbiselerden yana olmalı. Kat kat giyinmek, kombin fikirleriyle uğraşmak yerine, tek parça elbiseyle bayram stilinizi oluşturun. 2016 yazının öne çıkan renklerinden birini seçin ve harika kesimle dümdüz bir elbiseye sahip olun. Biraz ışıltı mı, aksesuarlar ne güne duruyor.

Cankurtaran Yelekler!

Bol pantolonları sadece takımlarla kullanmanız şart değil. Yazın cıvıl cıvıl renklerini yansıtan yeleklerle de harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Konforda zirve yaparken şıklığa da damga vuracak ikiliniz, bayram ışıltısını yansıtacak.

Bayram Tadında Renkli Desenler

Desenlerin ahengini kullanabileceğiniz zaman geldi çattı. Bayramın neşesiyle kombinleyebileceğiniz desenli tasarımlar, coşkunuzu ikiye katlayacak. Floral desenle, kıyafetlerinize saçılan rengarenk çiçek baskıları, romantik bir stil oluşturmanıza da yardımcı olacak.

Çizginiz Klasik Formda

Floral baskıların yanı sıra sezonun öne çıkan çizgili tasarımları, sadece sportif tavrı değil klasik tavrı da sergiliyor. Hem trendleri yansıtacağınız hem de şık duruşa kavuşacağınız bu tercih, ikonik bir kombine ilk adım olacak.

Asimetrinin Çekim Gücü

Sezonun birçok parçasında, en çok da tuniklerinde gördüğümüz asimetrik kesimler, havalı ve cool bir görünüm veriyor. Ne olursa olsun ben tuniklerden vazgeçemiyorum diyenler için iyi bir öneri olacak bu tasarımlar, kreatif seçenekler de sunuyor.

Salaş ve Serin Görünümler

Sezonda hiçbir parça vücudu sarmıyor. Olabildiğince bol, olabildiğince dökümlü ve salaş. Buna rağmen bu parçalar, özel kesimleriyle, içinizi olduğu gibi kombininizi de hareketlendirecek.

Kaynak:






















Kaynak: Haberler.com / Kadın

Kadın Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title