Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Kamçı, mesajında, büyük bir manevi huzurla idrak ettikleri, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı, kardeşliğin, hoşgörünün ve insanlar arası ilişkilerin geliştiği ramazan ayının ardından, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milli ve manevi günlerin çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı en güzel anlardır. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, tarifsiz duygulara vesile olan Ramazan Bayramı'nı taşıdığı anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, insanı ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlayarak bayramın huzur ve bereketini hep birlikte kardeşçe yaşamalıyız.

Günümüzde özellikle yaşadığımız coğrafyada birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bu zamanda, ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin aileleri, çocukları ile kahraman gazilerimiz ve yetimlerimizi unutmadan bayram sevincimizi paylaştığımızda, birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde muhafaza edeceğimize gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kayserili hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Milletvekili Tamer

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlendiği bir ay olduğunu vurguladı.

Yoksul ve muhtaçların yanında olmanın, onlara el uzatmanın ve iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tamer, "Ramazan ayı, rahmeti ile bizi birbirimize daha da yakınlaştıran sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren bir aydır. Bu sebeple daha da önem kazanmaktadır. Tüm bu düşüncelerle kardeşliğimizi güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, kentlerimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Çelik

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise mesajında, bayramın çok daha güzel bir geleceğe ulaşmamıza vesile olmasını diledi.

Çelik, bir taraftan içerisinde ömre bedel Kadir Gecesi'ni de bulunduran 11 ayın sultanı ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, bir taraftan da bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarına işaret ederek, "Her şeyden önce bizi Ramazan Bayramı'na eriştirdiği için Rabbimize şükrediyorum. Ancak ne yazık ki hain terör nedeniyle bayrama ulaşamayan insanlarımız var. Ülkemin ve milletimin hain terör başta olmak üzere kötülüklerden uzak kalması için dua ediyorum. Ülkemin ve milletimin hayrına edilen tüm duaların da kabul olmasını diliyorum. Beddua edenlerin ise ettikleri bedduanın altında kalmalarını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Özden

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günler olduğunu ifade etti.

Bayramın, tutulan oruçların, kılınan teravih namazlarının ve Kadir Gecesi ile dolu dolu geçen ramazanın ayının karşılığı olduğunu vurgulayan Özden, şunları kaydetti:

"Bugünler, dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Süleyman Kamçı İsmail Tamer AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title