Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayımladı.

Pala, yayımladığı yazılı mesajında, bayramların birlik ve beraberlik içinde geçmesi gereken özel günler olduğunu belirtti.

Bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği özel günler olduğunun altını çizen Pala, şöyle devam etti:

"Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Refah ve huzurumuzun pekiştiği, ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edildiği nice bayramların yaşanmasını temenni eder, öncelikle hizmet sunduğumuz Hassalı hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutlar, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."

Yayladağı Belediye Başkanı Kalkan'dan bayram mesajı

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan da, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, herkes için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerle, gençler ve çocuklarla ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirtti.

Kalkan, ayrıca şunları kaydetti:

"Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Özellikle yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Ramazan Bayramı'nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim."

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Mehmet Kalkan Yayladağı Hassa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title