Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

KAHRAMANMARAŞ/ Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

KAHRAMANMARAŞ/ Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Kaynak ve Ünal, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada İl Başkanı Ahmet Özdemir ve partililerle bayramlaştı. Kaynak ve Ünal, daha sonra AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Uğur Dilipak, İlker Çitil, İmran Kılıç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın da katıldığı törenin ardından Valilik bahçesinde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti İl Başkanı Özdemir, CHP İl Başkanı Esat Şengül, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten de yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla törene katılarak kent protokolü ve vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kilis

Kilis'te Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

Vali İsmail Çataklı, öğretmenevinin konferans salonundaki bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bayram sevincinin ve sevgisinin hiç kaybedilmemesi gerektiğini belirtti.

Kilis'in sınıra sıfır noktada yer aldığını dolayısıyla yaşanan savaştan en çok etkilenen şehirlerden birisi olduğunu anımsatan Çataklı, "Fırat Kalkanı Harekatı" kapsamında bölgede hayatını kaybeden TSK mensuplarına, yurt içinde ve dışında ülkenin bekası için şehit olanlara rahmet, gazilere ise şifa dileklerinde bulundu.

Bayramların, anlayıp kavrama ve yenilenme dönemi olduğuna işaret eden Çataklı, birliğin, dirliğin daim olması için yaşanan dargınlık ve kırgınlıkların sona erdirilmesi gerektiğini ifade ederek, Kilis'in küçük ama büyük bir yükü omuzlayan ve sıkıntılı günler geçiren bir il olduğunu, bu süreci ise birlik ve beraberlik içerisinde atlatabildiğini söyledi.

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat da Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ancak yaşanan sıkıntıların devletin güçlü duruşuyla bertaraf edildiğini aktardı.

Ülke ne zaman birkaç adım ilerlese şer odaklarının devreye girdiğini anlatan Polat, "Zor günler geçirmemizin en önemli sebebi güçleniyoruz ve büyüyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var yeri geldiğinde bu necip millet bu bedeli her zaman öder. 15 Temmuz'da olduğu gibi senaryo her zaman aynı."diye konuştu.

AK Parti Kilis Milletvekili Hilmi Dülger de ülkenin üzerinde kara bulutlar dolaştığını Kilis'in de bundan nasibini aldığını belirterek, yaşanan sorunların birlik ve beraberlik içerisinde atlatıldığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Hasan Kara da büyük Türkiye'nin gönül coğrafyasının tamamına barış getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından bir vatandaşın okuduğu "Sabrımızı taşırma" şiiri katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.

Programa, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Mehmet Emin Alan, İl Emniyet Müdür Vekili Erol Balkesen, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Kahramanmaraş Veysi Kaynak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title