Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

SATSO binasındaki programa, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve SATSO üyeleri katıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO'nun 100'üncü yılının ilk günlerinde olduklarını söyledi.

Programa katılan herkese teşekkür eden Kösemusul, şöyle konuştu:

"Gücümüz birliğimizdir. Ramazan Bayramı, kardeşliğin, bir ve beraber olmanın önemini bizlere bir kez daha göstermiştir. Her türlü çatışmadan, kavga ve kaygılardan uzak olması gereken böylesine özel günlerin her şeyden önce ortak değerlerimizi hatırlamamıza vesile olmasını diliyorum. Biz Sakarya olarak bu birliktelik ve dayanışmanın farkındalığı ile birlik ve beraberliğimizi daim kılmaya gayret ediyoruz. Bu özel günlerin iyi niyet ve samimiyet duyguları çerçevesinde hak edildiği şekilde yaşanması düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerimiz bütünlüğümüzün simgesi haline gelmiştir. Bugün burada protokolümüzü, üyelerimizi, eski dönem başkanlarımızı yanımızda ve bizlerle görmekten çok memnun olduk. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Umut ediyoruz ki mübarek Ramazan Bayramı, ülkemizde ve dünyada barışın ve ekonomik refahın arttığı, hoşgörünün, dayanışmanın çoğaldığı günlerin miladı olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Coş Ramazan Bayramı Türk İş Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title