Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ın bayramlaşması ve konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın vatandaşlarla bayramlaşması Aktay ve Tutulmaz'ın hasta ziyaretleri yapmaları Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ın bayramlaşması ve konuşması

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın vatandaşlarla bayramlaşması

Aktay ve Tutulmaz'ın hasta ziyaretleri yapmaları

Siirt'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Siirt Valiliği önündeki çay bahçesinde düzenlenen törende konuşan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, bayramların insanların bir araya gelmesini sağladığını söyledi.

Halkın bayramı huzur içerisinde geçirmesini dileyen Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Bir araya geldik, bir araya gelmiş olmamız bile bayramın önemini ifade ediyor. Küskünlüklerin barış ortamına dönmesi, insanların birbiriyle kucaklaşması, iyi duyguları birbirine söylemesi, bayramı bu şekilde çevirebilirsek anlamına uymuş oluruz. Bütün İslam aleminin, özellikle Siirtlilerin bayramını tebrik ediyorum."

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Vali Tutulmaz, bayramlaşmanın ardından hastane ve açık cezaevinde ziyaretler yaptı.

Bayramlaşmaya İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Müftüsü Faruk Avras, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Ramazan Bayramı Yasin Aktay AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title