Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, partililer bayramlaştı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, partililer bayramlaştı.

AK Parti Mersin İl Binasında düzenlenen programa, AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve AK Parti Mersin Milletvekilleri Mustafa Muhammet Gültak, Yılmaz Tezcan ve Muhsin Kızılkaya ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayram mesajını içeren videonun izlenmesiyle başladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Gültak, daha sonra yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın İslam aleminin önemli bayramlarından biri olduğunu, 11 ayın muhasebesini yapmak için Allah'ın bir nimeti olduğunu belirtti.

Tüm dünyaya barışın ve huzurun gelmesi için her zaman hazır olunması gerektiğini anlatan Gültak, şöyle devam etti:

"Çünkü bunları gerçekleştirecek olan Türkiye'de tek bir parti var Adalete ve Kalkınma Partisi. Şuan dünyada yeni bir şekillenme yoluna gidiyorlar. Türkiye'nin önünü kesip etrafımızdaki başka ülkelerin önlerini açarak İslam coğrafyası üzerinde Yahudiler'in, emperyalistlerin ve kapitalistlerin planları var. Onların planları varsa bizim de kadromuz var, Mevlamız var. Büyük fotoğrafı görüp küçük incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerle uğraşmayalım. Hedeflerimiz büyük olursa gideceğimiz yolda büyük olur inşallah."

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan da milletvekili olarak ilk kez partililerle bayramlaştıklarını vurgulayarak, seçim süresince birlikte ve tek yürek olarak çalıştıklarını kaydetti.

Ülkenin birliği ve geleceği için partililerden dua isteyen Tezcan, "Doğusundan batısına kadar bütün ülkenin geleceğini, kardeşliklerin perçinlenmesi adına dünyadaki bütün mazlum milletlerde barışın ve kardeşliğin hakim olması için dua edelim" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Muhsin Kızılkaya ise bayramın asıl adının şeker değil şükür bayramı olduğunu belirtti.

Yahudi birinin şükür olan ismi şeker olarak çevirdiğini aktaran Kızılkaya, "Ondan sonra da hayatımıza şeker girdi, şekerleri sattılar. Biz bu bayramda şükür ediyoruz. 30 gün boyunca bizi nimetlerle buluşturan Allah'a şükür ediyoruz. Şükür ki biz Orta Doğu'nun ateş çemberinin içinde istikrarlı ülkeyiz, şükür biz hala iç barışımızı koruyoruz. Şükür biz hala serbest seçimleri yapabiliyoruz. Şükür eğer hükümet kurulamazsa erken seçime gidebiliyoruz. Şükür biz yine bir birimize kavuşuyoruz" diye konuştu.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da hükümet kurma sürecinde olumlu bir sonuç alınamazsa partisinin tüm teşkilatlarıyla erken seçime hazır olduğunu bildirdi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından partililer birbirleriyle bayramlaştı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yılmaz Tezcan Ak Parti Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title