Haberler

Ramazan Bayramı

Bilecik'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bilecik'te Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Eski Bilecik milletvekilleri Tayfur Ün, Fahrettin Poyraz, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muammer Ergaş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J.Alb.Hamza Çömez, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ağrı Valiliği görevine atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban, burada yaptığı konuşmada, görev yaptığı bir yıllık süre zarfında görevini Bilecik'e layık olmak kaydıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

Kendisine Bilecik'in sakin bir yer olduğunun söylendiğini ancak göreve geldikten kısa bir süre sonra FETÖ'nün darbe girişiminin ardından hareketli ve yoğun bir dönem yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

"İlimizde artık gündemi değiştirelim ve işlerimize koyulalım istedik ve onlarla uğraşmaya çalıştık. Bir yıllık süre o hengamede ve koşturmanın ardından çabucak gelip geçti. Bu süre zarfında bu işler vesilesiyle değişik programlarda, bayramlarda birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulduk, sizler beni çok çabuk kabullendiniz, aranıza aldınız ve kendiniz gibi gördünüz. İlk görevim burası olmasından dolayı Bilecik'i ve Bileciklileri asla unutmayacağımı peşinen söylemek istiyorum. Bunu da ben bir veda olarak görmüyorum sadece yola çıkan birinin bir helallik alması, Allah'a ısmarladık demesi olarak kabul ediyorum. Her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal edin diyorum."

Konuşmanın ardından Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar tarafından Vali Elban'a üzerinde Kayı bayrağı ve Osmanlı Devleti'nin armasının bulunduğu tablo hediye edildi.

Siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Vali Elban, daha sonra İzmit'in Gölcük ilçesinde şehit düşen polis memuru Fikret Turanlı'nın babaevi, Sevgi Evi ve Huzurevi'ne ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Süleyman Elban Şeyh Edebali Bilecik Politika Güncel Haberler

title