Haberler

Ramazan Bayramı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların taşıdıkları değerlerle insanda farklı duygular uyandıran, yurdun dört bir yanında birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış gibi "altın değerinde rüzgar estiren" manevi günler olduğunu belirtti.

Manevi rüzgarın dünyanın farklı coğrafyalarında yankılanması yönünde ümitli olduğunu vurgulayan Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Müslüman alemi için bin aydan daha hayırlı bir ayı hep birlikte uğurladık ve Ramazan Bayramı'na ulaşabildik. Ama bu mübarek bayramı buruk bir şekilde karşıladığımızı ne yazık ki söylemek zorundayım. Ramazan ayının ilk günlerinde Filistin'de Müslüman kardeşlerimize karşı başlatılan saldırılar bugüne dek sürdü. Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Bu vesileyle 7'den 77'ye tüm İslam aleminin, soydaşlarımızın ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek dilerim." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ramazan Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title