Haberler

Ramazan Bayramı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, şehitlikleri ziyaret edip polis, asker, hasta, çocuk ve vatandaşlarla bayramlaştı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitlikleri ziyaret edip polis, asker, hasta, çocuk ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramı namazını İskenderpaşa Camiisinde kılan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, cami çıkışında halkla bayramlaştı. Ardından beraberindeki Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Sülüklü Mezarlığı'na giden Kızılcık şehitliğe ziyaret edip dualar okuduktan sonra sohbet ettiği şehit ailelerinin acılarını paylaştı.

Burada şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip şehit mezarlarına karanfiller de bırakan Kızılcık, daha sonra beraberindekilerle Fatih Çocuk Yuvası'na gidip çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra buradan ayrılan Kızılcık ve beraberindekiler ardından Fatih Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ettikten sonra İl Emniyet Müdürlüğünde polislerle, İl Jandarma Komutanlığı'nda askerlerle bir araya gelip bayramlarını kutladı.

Huzurevi sakinlerini de unutmayan Kızılcık, buradaki yaşlılara da çiçek armağan etti.

Kızılcık, ziyaretlerinde, son valiler kararnamesiyle merkeze alındığına işaret edip Trabzon'dan ayrılacağını ifade ederek, helallik istedi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title