Haberler

Ramazan Ayında "Go Kart" Eğlencesi

Eskişehir’de, iftara kadar zaman geçirmek isteyen maceracı vatandaşlar Go Kart’lara akın ediyor.

Eskişehir'de, iftara kadar zaman geçirmek isteyen maceracı vatandaşlar Go Kart'lara akın ediyor.

Orucun en uzun tutulduğu bu günlerde vakitlerini akıcı bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşlar hem macera, hem de adrenalin dolu araçlar olan Go Kart'ları tercih ediyor. Özellikle sıcaktan bunalıp serinlemeye yer arayan vatandaşlar, bir alışveriş merkezinin (AVM) en alt katında bulunan Go Kart merkezini tercih ediyor.

Go Kart işletmesinin sorumlusu olan Levent Delceoğlu, özellikle Ramazan ayında müşteri sayısının arttığını, bazı müşterilerini ise 2. şubelerine gönderdiğini söyledi. Müşterilerin iftara kadar olan saatlerini burada doyasıya geçirebileceklerini söyleyen Delceoğlu, "Özellikle Ramazan ayında iftar sonrası biraz daha gruplarımız fazla gelmeye başladılar. İftara kadar daha az gelen oluyor, fakat iftardan sonra oldukça gelen olmakta, hatta bazen müşterilerin isteklerini karşılayamıyoruz biz burada. Bursa yolunda olan şubemiz var orası daha büyük. Biz burada yetişemediğimiz zaman müşterilerimizi oraya yönlendiriyoruz. İftara kadar vatandaşlar zamanını geçirmek için veya iftar saatine kadar eğlenebilmek niyetiyle gelip burada heyecanı yaşayabiliyorlar. Pistimiz oldukça müsait olduğu için, müşterilerimiz iftara kadar olan saatlerini burada değerlendiriyorlar" dedi.

UYULMASI GEREKEN KURALLAR VAR

Go Kart araçlarının hıza yönelik olduğunu aktaran Levent Delceoğlu, bu araçları kullanırken olası bir kazayı önlemek için de bir takım tavsiyelerde bulundu. Bu araçların devrilme gibi bir riskinin bulunmadığını hatırlatan Delceoğlu, "Go Kart araçları hıza yönelik araçlardır. Dolayısı ile uyulması gereken birtakım emniyet kuralları mevcut. Özellikle virajlara yaklaşırken ayağı gazdan kaldırarak ya da gaz keserek araçları yavaşlatabilmekte fayda var. Her ne kadar araçlarımız aerodinamik yapısı ile yan yatma, takla atma ve devrilme riski taşımasa sürme o anda kullanıcıya ait olduğu için, virajlarda gaz keserek veya birbirlerine çok yakınlaşmayarak birbirlerine çarpmadan sürüşlerini tamamlamaları gerekiyor" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title