Haberler

Ramazan Ayında Gıda Yardımları

Aydın Ticaret Odası (AYTO), ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtacak.

AYTO'dan yapılan yazılı açıklamada, bu ramazan ayında merkez ve görev alanı içinde bulunan ilçelerde kayıtlı üyelere verilmekte olan iftar yemekleri yerine, ramazan ayının ruhuna uygun olması için gıda paketi sayısını arttırarak daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşma yönünde karar alındığı belirtildi.

Öte yandan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nazilli Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ramazan öncesi gıda yardımları yapıldı.

TÜED Nazilli Şube başkanı Cahit Coşkun, "Biz dernek olarak Nazilli'de geleneksel hale getirdiğimiz ve ramazan ayı için 2006 yılında başlattığımız gıda yardımlarımızı bu yılda sürdürüyoruz. Nazilli'de 7 yıldan beri hali vakti yerinde olmayan vatandaşlarımıza ve dernek üyelerimize ramazan ayı gıda yardımlarımız bu ramazan ayında da sürecek. Belirlediğimiz 50 ailemize ramazan ayı nedeni ile gıda desteğinde bulunuyoruz. Mahalle muhtarları ve dernek yönetim kurulu üyelerinin araştırmaları sonucunda tespit ettiğimiz maddi durumu iyi olmayan ailelere 12 kalemden oluşan gıda paketimizi ulaştırmaya başladık" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title