Haberler

Ramazan Ayında 400 Aileye Yiyecek Yardımı Yapıldı

Karapınar İpek Yolu Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Ayında Toplam 400 Aileye Gıda Yardımında Bulundu

Karapınar İpek Yolu Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında toplam 400 aileye gıda yardımında bulundu.

Dernek Başkanı İsmet Mavi, derneğin ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmak, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve tüzükte yer alan hizmetleri yapmak için yönetim kuruluyla birlikte durmadan çalıştıklarını söyledi.

Ramazan ayı içerisinde 400 aileye yiyecek yardımı yapıldığını belirten Mavi, yardıma muhtaç, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Derneğin, yardımlarını sadece Ramazan ayında değil, yılın 12 ayında da devam ettireceğini dile getiren Mavi, şunları kaydetti: 'Vatandaşlarımız öşür, zekat, adak ve diğer bağışlarını derneğimize makbuz karşılığında yapabilirler. Faaliyetlerimizin her yıl ve yılın 12 ayı boyunca devam edebilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın desteklerine ihtiyacımız vardır.' Mavi, derneğin kurulduğu günden bugüne kadar, Zafer Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda okuyan kızların yemek ve yakıt gibi ihtiyaçlarını da karşıladığını sözlerine ekledi.

(MK-MUH-MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title