Haberler

Ramazan'a Kahve Fincanlarıyla İftar Sonrası Kahve Keyfi

Güncelleme:

Kütahya Porselen, Ramazan ayına özel bir desenle iftar sonrası kahve keyfinizi renklendirecek kahve fincanı takımları sunuyor.

Geleneksel desenleri modern çizgilerle buluşturan Arte Bianco kahve takımı, zarif görüntüsüyle iftar sofralarınızı şıklaştırıyor.

Porselen modasına yön veren Kütahya Porselen, iftar sonrası kahve keyfi için Ramazan ayına özel bir desenle kahve fincanı sunuyor.

Arte Bianco serisinde yer alan kahve fincanları tamamen el yapımı olmaları nedeniyle kahve severlerin vazgeçilmezi olacak. Geleneksel desenlerin modern çizgilerle buluştuğu kahve takımı, şık görüntüsü ile iftar sofralarınızı benzersiz kılacak.

İki adet kahve fincanı ve iki adet fincan tabağından oluşan 4 parçalık takım, özel kutusunda sunuluyor. 135 TL'den alınabilen kahve takımı, iftar sonrası misafirlere kahve servisi yapmak, ya da iftara giderken şık bir hediye götürmek için birebir...

İftardan sonra günün tüm yorgunluğunu atmanızı sağlayacak bir fincan Türk kahvesi, Arte Bianco kahve takımıyla daha da keyifli olacak. Arte Bianco kahve fincanları Kütahya Porselen mağazalarında ve porselensepeti.com internet sitesinde sizi bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Porselen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title