Haberler

    Barcelonalı Rakitic: Messi ile Oynayabileceğim İçin Duacıyım

    Güncelleme:

    Barcelona'nın yeni orta sahası Ivan Rakitic, 'Tanrıya şükür Messi ile birlikte oynayacağım' diyerek takım arkadaşını övdü.

    Sevilla'dan transfer edilen yıldız orta saha oyuncusu, Lionel Messi ve Neymar ile yan yana oynamanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyor.

    Marca'ya konuşan Rakitic, "Deco geçtiğimiz günlerde Messi 60'ına kadar oynar demişti, bence 70'ini 80'ini görür ne zaman isterse o zaman bırakır. Yanında oynayabilme fırsatına sahip olduğum için tanrıya duacıyım." dedi.

    Yeni takım arkadaşı Neymar ve hocası Luis Enrique'yi de övgüye boğan Hırvat yıldız, "Neymar'a karşı Dünya Kupası'nda oynadım. Genç yaşına rağmen çok tehlikeli bir oyuncu. Çok yetenekli. Hocamız Enrique de mükemmeliyetçi biri. Ne istediğini biliyor ve iyi aktarıyor." diye konuştu.

    La Liga'nın da bu sezon oldukça zorlu geçeceğine değinen tecrübeli oyuncu, şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

    Rakitic, bir önceki sezon Sevilla'da yılın oyuncusu seçilmişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Ivan Rakitic Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title