Haberler

Rahşan Ecevit Eşinin Kitaplarını İmzaladı

İzmir Kitap Fuarı'na katılan Rahşan Ecevit, eşi Bülent Ecevit'in kitaplarını imzaladı.

İzmir Kitap Fuarı'na katılan Rahşan Ecevit, eşi Bülent Ecevit'in kitaplarını imzaladı. Yoğun ilgi gören Ecevit, cumhurbaşkanlığı ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın açıklamalarıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İzmir Kitap Fuarı'nın bugünku konukları arasında eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşat Ecevit de vardı. Kitap fuarında ilk olarak Rahşan Ecevit Bülent Ecevit Vakfı'nın bulunduğu satış noktasını ziyaret eden Raşhan Ecevit daha sonra imza günü için ayrılan alana geçti. Burada Bülent Ecevit'in kitaplarını imzalayan Rahşan Ecevit'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tekerlekli sandalyede olmasına rağmen Funda Yaman da, dakikalarca kitap imzalatmak için sıra bekledi.

Rahşan Ecevit, basın mensuplarının, gündeme ilişkin, cumhurbaşkanlığı ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın konuşmasıyla ilgili sorularını ise açıklama yapmak istemediğini söyleyerek yanıtsız bıraktı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anayasa Mahkemesi Bülent Ecevit Rahşan Ecevit İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title