Haberler

Rahmi Bey Yaşıyor

Güncelleme:

Cihan ve Ozan, Hazal'ın Özgür'ü öldürdüğünü, Maide Hanım'ın da bunun üzerinden Hazal'a şantaj yaptığını öğrenince soluğu yalıda aldılar. Hazal, gözyaşları içinde suçunu itiraf etti. Cihan, Hazal'ın teslim olmasını istedi ama Dilara karşı çıktı.

CİHAN VE HARUN KARŞI KARŞIYA

Hapse girmekten korkan Hazal evden kaçtı. Cansu akrabalarını buldu, hastalığının genetik olduğunu öğrendi. Cihan, Maide Hanım'ın evine gitti, restleştiler. Maide Hanım, kurye ile bıçağın sahtesini yalıya gönderdi. Maide Hanım'ın bir oyun çevirdiğinin farkında olan Harun hışımla halasının evine geldi, bıçağı aradı ama bulamadı. Kiraladığı araçla yolda kalan Hazal, Mithat'tan yardım istedi. Mithat, Hazal'ı buldu, evine getirdi ve Ozan'a haber verdi. Burhan, kendine bağladığı Özkan'a silah verdi ve kendi adına tahsilat yapmasını istedi. Özkan çaresiz kabul etti. Deniz, Özkan'ı babasının yanından ayrılırken gördü ve şüphelendi. Deniz, sıkıştırınca Özkan gerçeği anlattı. Deniz, Burhan'ın suç işlediğini ispatlamak için plan yaptı. Cansu'nun akrabası Cihan'a gerçeği açıkladı. Asuman, cinsel saldırıya uğradı. Cansu'nun ilaçlarını içmediği ortaya çıktı. Selma, Cihan'a Harun'un kirli işleriyle ilgili yeni belgeler verdi. Özkan, tahsilat için geldi, Vedat silahını çekti. Deniz araya girdi, çıkan arbedede silah patladı ve Vedat vuruldu. Hazal'ın artık yalıda kalmasını istemeyen Cihan, Hazal'ı almak için yalıya geldi. Harun, Cihan'a tepki gösterdi. Gazetede kendi ilanına bakan Rahmi Bey'in yaşadığı ortaya çıktı.

Paramparça'nın 77'nci bölümündeki bu sahneler #benanneyim hashtag'iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title