Haberler

Rahmet Akşamlarında Aykut Kuşkaya Coşkusu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam teravihten sonra Kültürpark’ta düzenlediği Rahmet Akşamları programında sahne alan sanatçı Aykut Kuşkaya, seslendirdiği eserleriyle Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin her akşam teravihten sonra Kültürpark'ta düzenlediği Rahmet Akşamları programında sahne alan sanatçı Aykut Kuşkaya, seslendirdiği eserleriyle Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu.

Büyükşehir tarafından Kültürpark'ta düzenlenen ve büyük ilgi gören Rahmet Akşamları bu yıl da coşkuyla devam ediyor. Mehmet Bilir'in Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve Ahmet Çalışır'ın ilahi konseri ile başlayan; Uğur Demirci, Grup Dergah, İsmail Coşar'ın Kur'an ziyafeti, İbiş Peygamberi öğreniyor isimli gösteri ile devam eden Rahmet Akşamlarının hafta sonu konuğu Aykut Kuşkaya oldu.

Kültürpark amfi tiyatrodaki konserde Kuşkaya, "Ramazan geldi, hoş geldi. Safalar getirdi. Sofralarımıza, bereket, hanelerimize, huzur, gönüllerimize ferahlık, dinginlik, birazcık da merhamet getirsin inşallah" sözleriyle başladığı konserinde birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Her akşam teravihten sonra başlayan ve Kadir Gecesi'ne kadar devam edecek programlarda; Recep Demirkaynak, Ensar Kardeşler, Kahramazan Tazeoğlu, Abdülkadir Şehitoğlu, Ammar Acarlıoğlu, Selçuk Küpçük, Mustafa Demirci, Ahmet Yücenurşen, Irak Kerkük İlahi Grubu, Grup Efrus, Eşref Ziya Terzi, Rahmi Olcay, Grup Genç, Erkan Mutlu, Umut Mürare, Ömer Karaoğlu sahne alacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültürpark Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title