Haberler

Rahip Ürek'ten, Kahta Belediye Başkanı Toprak'a Ziyaret

Güncelleme:

Adıyaman Mor Petrus Mor Pavlus Kilisesi Rahibi Melki Ürek, Kahta Belediye Başkanı Toprak'ı ziyaret etti.

Mor Petrus-Mor Pavlus Kilisesi Rahibi Melki Ürek, AK Parti'den Kahta Belediye Başkanlığına seçilen Abdurrahman Toprak'ı ziyaret etti.

Cemaat üyeleriyle Kahta Belediyesine gelen Rahip Ürek beraberindekleri, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak kapıda karşıladı.

Ziyarette konuşan Rahip Melki Ürek, Toprak'ın Kahta'yı büyük atılımlar, büyük yatırımlar ve büyük yenilikler getireceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Hükümetin çok başarılı bir seçim geçirdiğini vurgulayan Ürek, "Böylece hükümeti tebrik ediyoruz. Gerçekten bu seçimde iyi bir başarı sağladınız. Hükümetimiz başarılıdır. Sizin de başarılı olacağınıza inanıyoruz. Size güveniyoruz. Aslında kalabalık bir cemaat üyemizle gelecektik. Nasip olmadı. Sizlere selamlarını getirdik. Tüm üyelerimiz adına sizleri tebrik ediyoruz. "dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise halkın kendilerine verdiği emanete ve verdiği göreve layık olmaya ve bu görevi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağını aktardı.

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarının altını çizen Toprak, şunları kaydetti:

"Bizi ancak insanlarımızın bizden duyacağı memnuniyet memnun eder. Geçmiş yönetim dönemizdeki eksikliklerimizin bilincindeyiz. İnşallah bu dönem iktidar partisinden seçilmiş olmamızın avantajı ve geçmiş tecrübelerimizle örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Adıyaman'ımızda ve Kahta'mızda çok şükür insanlarımız arasında bir kardeşlik havası hakim.

Yıllardır ayrım yapılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde aynı havayı teneffüs ediyoruz. Her insanımızın, her kesimimizin, eşit şekilde aynı haklara aynı hizmetlere sahip olduğuna inanıyoruz. Bizler bu görevin bilicinde ve şuurundayız. Halkımızın mutluluğu ve refahı için ne yapmamız gerekiyorsa ekibimizle birlikte üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Bizler halkımız için yapacağımız hayırlı hizmetlerde dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. " - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Toprak Adıyaman Cemaat Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title