Haberler

Rafet El Roman, Kızlarına Estetik Yüzünden Küstü

Güncelleme:

Rafet El Roman kendisinden gizli burunlarına estetik ameliyatı yaptıran 18 yaşındaki kızı Su Elnur ile 16 yaşındaki Şevval'e küstü.

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'tan olan kızları Su Elnur (18) ile Şevval (16) babalarından gizli burunlarına estetik ameliyatı yaptırdı.

"ŞİMDİLİK ÜÇÜYLE DE KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Kızlarına estetik cerrah bulan, onları bu operasyona yönlendiren kişi ise anneleri Tuğba Altıntop'tu. Kızlarını azarlayan, eski eşiyle tartışan Rafet El Roman "Şimdilik üçüyle de konuşmak istemiyorum. Söz dinlemediler" dedi.

Rafet El Roman, Tuğba Altıntop'tan sonra 2014 yılında Ceren Kaplakarslan ile 2014 yılında evlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Altıntop Rafet El Roman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (24)

ERT:

ANASI NE Kİ KZILARI NE OLSUN

60
9
yanıtYanıtla
ADIMI HER ZAMAN YAZIYORUM UZMAN PSİKOLOG:

ÖYLE BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ Kİ. . BU KADAR İÇ VE DIŞ DÜŞMANI OLAN TEK DEVLET VE MİLLETİZ. . . HANGİÜLKENİN BİZİM KADAR BÖYLE AÇIK İÇ VE DIŞ DÜŞMANI VAR? KAFİR SÜRÜSÜ BİTMİYOR Kİ. . . ABDULHAMİTTEN BERİDİR HEM İÇERİDEKİ HEM DIŞARIDAKİ KÜFFAR ORDUSU ÜLKEYİ BÖLMEYE VE PARÇALAMAYA DEVAM EDİYOR

45
10
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

Affetmedi derken bizde vurdu falan zannettik, küsmüş sadece, tıraş haber

46
7
yanıtYanıtla
TayfunMobil-IOS:

Ne küsüyon oğlum yapıştır osmanlıyı otursun yoksa sen osmanlı torunu değilmisin

37
9
yanıtYanıtla
Sedat:

Rafetin burnu gibi mi kalsaydı o burunları

35
11
yanıtYanıtla
ela:

Herseyin bir zamani var ayrica babalari bilmek en dogal hakki.

yanıt15
yanıt4
Raf et:

Analarının huylarını taşıyorlar

37
6
yanıtYanıtla
MİSTAKE:

HABERE BAK MEMLEKET YANIYOR MİLLET BURUN DERDİNDE

42
0
yanıtYanıtla
Memoli:

Para çok ağa. Napsin kestir oranı buranın rafo ula bide hocasının. Gerçi bu devirde güç yetmiyor evlata helede turkiyede avrupayi geçmiş avrupanın gözünü seviyim çok ozgurlukte var turkiyede

32
4
yanıtYanıtla
Zorum:

Cokda onemli bir haberdi sanki

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title