Haberler

Rafet El Roman, Eşinden Boşanıyor

Güncelleme:

Rafet El Roman, arasının açık olduğu eşi Ceren Kaplakarslan'ın adının Mehmet Ali Erbil'le anılmasının ardından suskunluğunu bozdu: "Boşanma davası açıldı. Her şeyin en güzelini diliyorum."

Eşi Rafet El Roman'ın kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşamadığı, bu nedenle de evliliğinin çıkmaza girdiği konuşulan Ceren Kaplakarslan, geçtiğimiz gün Mehmet Ali Erbil'in Yeniköy'deki evinde görüntülendi.

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

27 yaşındaki Kaplakarslan ile 59 yaşındaki Erbil'in görüntülerinin Uçankuş TV'de yayınlanması üzerine, Rafet El Roman suskunluğunu bozdu:

ÖZEL HAYATI BENİ İLGİLENDİRMİYOR

"Ceren Kaplakarslan ile Almanya'da gerçekleştirmiş olduğumuz evliliğimizi bitirmek üzere, 18 Mart 2016 tarihinde Frankfurt Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açmış bulunmaktayız. Ekim 2016'da duruşmamız gerçekleşecektir. Ceren Kaplakarslan'ın özel hayatı beni ilgilendirmemekle birlikte, onun için her şeyin en güzelini diliyorum."

AĞABEYİM GİBİDİR

Bu gelişmenin ardından Kaplakarslan bir açıklama yaparak iddiaları reddetti: "Mehmet Ali Erbil ile ilişki yaşadığım iddiası kesinlikle yalandır. Kendisi yakın arkadaşım Sezin Erbil Yazgan'ın babası, benim de babam ve ağabeyim gibidir. Haberlerde çıkan fotoğraf bir ay önce can arkadaşım Sezin'in evinde ailece yenilen kalabalık bir iftar yemeğinde çekilmiştir. Tazminat davası açacağım."

ERBİL'İN EVİNE TAŞINDIĞI İDDİA EDİLDİ

Taraflar arasında gerginlik sürerken Uçankuş TV, 27 yaşındaki Ceren El Roman'ın, 59 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'le birlikte olduğunu ortaya çıkardı. İkili Erbil'in Yeniköy'deki evinde yakaladı. Takibe alınan çift, sonrasında Kıbrıs'ta bir aşk tatiline çıktı. Erbil'le başbaşa tatil yapan Ceren El Roman, artık ilişkisini belli edercesine kaldıkları Kıbrıs'taki otelden görüntüler paylaşıyordu. Ceren El Roman, daha önce de Erbil'in evinin civarındaki mekanlardan ve Tarabya'dan yer bildirimi yapıyordu. Böylece adeta aşkını ilan etmek ister gibiydi. Rafet El Roman'la yaşadığı evden ayrılan Ceren Kaplakarslan'ın, Mehmet Ali Erbil'in evine taşındığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Kaplakarslan Mehmet Ali Erbil Rafet El Roman Yeniköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title