Haberler

Rafael van der Vaart, Beşiktaş'ı Reddetti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği, Hamburg'da forma giyen Rafael van der Vaart, Siyah-Beyazlıları reddetti ve Ajax'a dönmek istediğini belirtti.

Sezon sonunda kadrolarını güçlendirmek isteyen takımlar transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ancak ilk kötü haber de erken geldi. Yıldız futbolcu tercihini yaptı ve Türkiye'ye gelmeyeceğini açıkladı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYORDU

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, uzun süredir yeni sezon transfer çalışmaları için Avrupa turundaydı. Golcü ve yaratıcı orta saha arayışlarında olan Önder Özen, Bafitimbi Gomis ve Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart ile resmi görüşmelerde bulundu.

AJAX'A DÖNMEK İSTİYOR

Aaron Hunt'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş yönetimi, diğer alternatifleri de değerlendirmek istedi. Ancak Hollandalı orta sahadan bugün Ajax açıklaması geldi. Alt yapısından yetiştiği ve yıldızlaştığı takıma geri dönmek istediğini açıklayan van ver Vaart, Beşiktaş defterini kapadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Önder Özen Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title